Čuvena džepna Venera najavila povratak u velikom stilu: Kajli Minog u crvenom korsetu i čizmama srušila internet!

Vesti 20.05.2023 10:35 0

Pevačica Kajli Minog je 2005. godine otkazala nastup na festivalu Glastenberi jer je nekoliko dana pre koncerta saznala da ima rak dojke. Iako joj je posle redovne kontrole rečeno da je savršeno zdrava, Kajli je osećala da nešto nije u redu sa njenim telom. Odlazak kod drugog lekara potvrdio je njene sumnje. Posle terapije i borbe sa rakom, vratila se jača nego ikad pre.

Kajli

Printscreen/Instagram

Kajli Minog nisu prognozirali uspešnu karijeru od 2007. godine, posle uspešne bitke sa kancerom, pa sve do danas izdala je sedam studijskih album i njen poslenji "Disco" iz 2020. godine bio je na prvom mestu po prodaji u Evropi. Kajli posle 36 godina karijere i dalje je na vrhu.

Ona je čekala tri godine da bi objavila album. Sačekala da se pandemija smiri i spremna je još jednom omađija ljubitelje pop i dens muzike sa novim albumom "Tension" koji će izdati u septembru 2023. godine.

Povratak kraljice pop hitova novom pesmom "Padam padam" (Kajli "ne pada", već je "padam" sleng za ritam srca u tekstu pesme) oduševio je njene fanove, ali i one mlađe koji se prvi put susreću sa australijskom muzičkom zvezdom.

 

 

Kajli koja će u 28. maja napuniti 55 godina, izgleda bolje nego ikad u uzanom trikou, korsetu i dubokim kožnim čizmama u crvenoj boji. Za pop miljenicu je vreme odavno stalo i za nju godine ne postoje.

"Žena ima karijeru dugu 36 godina i dalje je savršena", "Kajli je dokaz da u svakoj deceniji ima hit i da joj niko ne može ništa", "Klinke nek se sklone, došla je jedina kraljica", "Madona neka gleda i uči kako zvezda u zreloj dobi treba da izgleda", "Vratila se da spasi pop scenu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

Ona je osvojila mesto na listi deset najfatalnijih žena na svetu. Nije imala sreće u ljubavi, ali zato karijerno niže samo uspehe. 

 

 

 

Album "Tension" je njen 16. studijski album po redu i kako se nagađa Kajli sledeće godine kreće na veliku svetsku turneju.

Komentari (0)
Loading