Kakva je ovo žena, kakva DŽEPNA VENERA! Kajli Minog poslednjom fotografijom srušila internet, a zbog jednog detalja komentari ne prestaju!

Najžena Vesti 25.08.2021 13:58 0

Pevačica je još jednom stavila do znanja da je prirodan izgled ono što bi trebalo da bude "na ceni"

Kakva je ovo žena, kakva DŽEPNA VENERA! Kajli Minog poslednjom fotografijom srušila internet, a zbog jednog detalja komentari ne prestaju!

Shutterstock

Nakon prvog javnog nastupa dobila je sinonim "džepne Venere", ali i simpatije publike širom sveta. 

 

O njenoj harizmi i energiji nikada nije prestajalo da se govori, čak ni onda kada bi se na duže vremenske periode povlačila u medijsku ilegalu. 

Australijska pevačica Kajli Minog decenijama važi za ikonu stila, lepotu. Ona odiše skromnošću, a poslednjom slikom je pokazala da je pobornik potpuno prirodnog izgleda, kao kvalitetan uzor svim mladim devojkama. 

Iako već u šestoj deceniji života, Kajli ponosno nosi svoje godine, nije pobornik ekstremnih tretmana za "ulepšavanje", i sada je definitvno jasno zašto bi svaka žena u tim godinama mogla da bude pomalo Kajli. 

Poslednjom fotografijom obradovala je fanove, a za kratak vremenski period prikupila je blizu 10.000 lajkova za njen prirodan izgled. 

 

 

Bez trunke šminke, u prirodnom ambijentu posla je zagrljaje i poljupce svima koji je prate na najpopularnijoj društvenoj mreži, a na nama je samo da pozdravimo ovakav izgled, ali i neopiranje godinama, starenju i svemu što ono donosi. 

 

Komentari (0)
Loading