Tara je medicinska sestra koja je promenila lični opis: 200.000 evra je potrošila na SILIKONE, kažu da je ljupko lice UNAKAZILA

Vesti 18.05.2023 12:20 0

Medicinska sestra Tara dala je preko 200.000 evra da postane živa lutka i ne ne namerava tu da stane! Ljudi ostaju bez teksta kada vide njene najnovije slike!

Tara je medicinska sestra koja je promenila lični opis: 200.000 evra je potrošila na SILIKONE, kažu da je ljupko lice UNAKAZILA

Profimedia

Tara Džejn Mekonahi (34), medicinska sestra iz Australije, nekada je bila vrlo lepa piriroda devojka, ali strast prema silikonima i plastičnim operacijama ju je odvela u sunovrat. Naime, ova devojka danas je neprepoznatljiva, a uz njeno ima uvek možete pročitati reči kao što su "jezivo", "bizarno". Nažalost, nije bez razloga. Uložila je preko 200 hiljada evra u estetske zahvata da bi postala "živa Barbika".

Imala je 5 povećanja grudi, 6 operacija nosa, a o botoksu i filerima i da ne govorimo, više i ne broji koliku količinu tih supstanci ubrizgava. Danas je Instagram model, a svet je za nju saznao kroz popularnu emisiji na E! kanalu "Botched", u kojoj je učestvovala sa ciljem da joj tim čuvenih plastičnih hirurga ugradi još veće silikone u grudi.

Iako su je tada stručnjaci odbili i posavetovali je da se posveti svom prvenstveno psihičkom, a onda fizičkom zdravlju, ona je dobronamerne smernoce zanemrila i nastavila dalje da se operiše.

- Ne znam ko misli da treba da stanem sa operacijama, kad se tek zagrevam. Biće ih još. Želim da me pamti ceo svet po izgledu. Zarađujem ogroman novac, može mi se - kaže pomalo bahata Tara.

Kada su je paparaci uslikla dok je šetala i ručala sa majkom, niko nije mogao da veruje da je toliko drastčno mogla da se promeni u roku od godinu dana. Naime, i u pomenutoj emisiji njene intervencije bile su preterane, ali sada izgleda kao potpuno drugi lik, a prolaznici nisu skrivali gađenje na njen izgled.

Taru sada često možemo videti i u skupocenim odevnim kombinacijama koje vrede nekada i više od 10.000 evra. Gde god se pojavi, uopšte ne obraća pažnju na poglede i ne tako lepe komentare na račun njenog izgleda. Naportiv, ponosno šeta, a sa estetskim korekcijama, kako naglašava, nije joj u planu da prestane. Čak se i pridružila sajtu za odrasle "OnlyFans" kako bi obezbedila dovoljno sredstava za sve svoje buduće intervencije.

Njene usne samo što nisu pukle, kao i neprirodno velike grudi, a očevici kažu da joj koža uživo ne izgleda kao na "upeglanim" Instagram fotkama. Mnogi komentarišu da "model" uživo izgleda kao da se raspada, a njeno lice je zbog filera dobilo neprirodan oblik.

Inače, prošle godine Tara je učestvovala u dokumentarcu Toda Sampsona "Mirror Mirror", koji je pratio grupu Australijanaca opsednutih odlaskom pod nož. Ona je sebe opisala kao "nadograđenu Barbi lutku", a takođe se požalila na veličinu svojih grudi.

- Mislim da želim veće grudi, nisam zadovoljna onim što imam - rekla je tada.

Upozorenje lekara da je premršava za tako velike impalnte, jer ima samo 45 kg, ju je vrlo razočaralo.

- Zaista sam zabrinut za Tarino opšte stanje. Ne mislim samo na operaciju, već na njeno opšte fizičko i psihičko zdravlje - rekao je dr Nasif.

Sa druge strane, Tara je istakla da je plastična hirurgija raduje, ali i da svaka žena ima pravo da neguje sopstvene predstave o lepoti.

- Plastične operacije daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe - zaključila je medicinska sestra.

Komentari (0)
Loading