Za NJU je vreme definitivno stalo: Muž je OSTAVIO zbog mlađe, a sada se na crvenom tepihu pojavila u kombinaciji koja je ravna BOGINJI!

Vesti 09.05.2023 21:00 0

Žena koja je proglešena za "najlepšu na svetu" dalje sa ponosom nosi tu titulu

Za NJU je vreme definitivno stalo: Muž je OSTAVIO zbog mlađe, a sada se na crvenom tepihu pojavila u kombinaciji koja je ravna BOGINJI!

Shutterstock

Za Moniku Beluči, "način na koji se oblačite je način na koji se izražavate" - kako je rekla jednom prilikom za dobro poznati "Vouge".

Čini se da je glumica ostala verna tom osećaju i na premijeri svog nadolazećeg filma "Mafia Mama", kada se pojavila na crvenom tepihu u itekako ozbiljnom izdanju.

Ona je imala široke pantalone koje je ukombinovala sa belom košuljom i crnom kravatom. Preko je nosila sako sa istaknutim naramenicama, te je samim tim naglasila celokupan izgled malim zlatnim karikama i mini "Prada" torbom.

Svima je najviše pažnje privukla kravata koja je već uveliko broj jedan na modnim pistama za jesen/zimu 2023. godinu, te je svima pokazala kako je ona ispred svih kada je moda u pitanju. 

Celokupan izgled je zaokvirila sa malo jačom šminkom i dobro poznatom frizurom - šiškama sa strane!

Nama se čini da ovoj ženi zaista godine ne mogu ništa i da je ona sve lepša i lepša. 

Podsetimo se, Vensan Kasel je nakon razvoda od Monike Beluči započeo vezu sa manekenkom Tinom Kunaki, a pričalo se da je bio u aferi još za vreme braka. Sada je došao kraj vezi Tine i Vensela, a Monika uživa u vezi sa režiserom Timom Bartonom.

Pogledajte kako je to Monika izgledala na premijeri: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading