Evo šta je princ Hari šapnuo svojoj rođaki tokom ceremonije krunisanja, a onda se ubrzo IZGUBIO

Vesti 07.05.2023 16:00 0

Princ Hari prisustvovao je krunisanju kralja Čarlsa III kako je najavljeno

Evo šta je princ Hari šapnuo svojoj rođaki tokom ceremonije krunisanja, a onda se ubrzo IZGUBIO

Profimedia

Nije sedeo previše blizu princa Vilijama i njegove porodice.

Iza nas je svečano krunisanje kralja Čarlsa III. Ceremoniji je prisustvovalo mali broj ljudi. Princ Hari stigao je u Vestminstersku opatiju bez Megan Markl, koja će je na dan krunisanja pravila rođendansku zabavu sinu Arčiju koji je punio 4 godine .

Brat princa Vilijama otišao je do opatije sa svojim rođacima i seo u treći red. 

Dolazak princa Harija u Veliku Britaniju obavijen je velom misterije . Ispostavilo se da je princ stigao u London komercijalnim letom American Airlinesa u petak ujutro. Navodno je odseo u Frogmoru i bio je pozvan da večera u Bakingemskoj palati posle službe.

 

 

Na fotografijama se vidi da je princ bio dobro raspoložen. Osmehujući se, ušao je u Vestminstersku opatiju, zajedno sa princezama Eugenijom i Beatris i njihovim muževima Edom Mapeli i Džekom Broksbankom.

Nakon konsultacija sa stručnjakom za čitanje sa usana, on je otkrio da je Hari rekao Judeniji i njenom mužu tokom ceremonije da će požuriti na aerodrom nakon ceremonije.

Manje od sat vremena nakon što su se događaji u opatiji završili, za princa Harija je stigao automobil i odvezao ga pravo na aerodrom. Tako suprug Megan Markl nije otišao na ručak posle ceremonije. Verovatno je princ želeo da stigne na vreme na rođendan svog sina.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading