Krunisanje kralja Čarlsa se bliži: Stiže i princ Hari, a svi su se šokirali kada su čuli odakle će pratiti ceremoniju

Vesti 26.04.2023 18:30 0

Hari će doći u Vestminstersku opatiju da prisustvuje krunisanju svog oca, kralja Čarlsa III

Krunisanje kralja Čarlsa se bliži: Stiže i princ Hari, a svi su se šokirali kada su čuli odakle će pratiti ceremoniju

EPA

Prema izvoru, princ će sedeti podalje od drugih visokorangiranih britanskih kraljevskih članova i „otići što je pre moguće“.

Poznato je da će se u subotu, 6. maja, princ Hari pojaviti u londonskoj Vestminsterskoj opatiji da prisustvuje krunisanju svog oca.

Gde će sedeti mlađi sin kralja Čarlsa III?

Prema Pol Barelu, „Hari će sedeti 10 redova iza“ princa Vilijama i drugih članova kraljevske porodice koji rade za britansku monarhiju. Batler i poverenik pokojne princeze Dajane takođe je otkrio za The Sun da će vojvoda od Saseksa „jedva imati vremena da razgovara sa ocem” i da će oni koji se nadaju pomirenju Harija i Vilijama biti razočarani jer„nema šanse za pomirenje među braćom“.

Dok je stavljanje Harija dalje od drugih članova britanske kraljevske porodice „nepoštovanje“ i „uvreda“, princ će od toga imati koristi.

„Hari ne želi da provodi mnogo vremena sa drugim članovima porodice (...) Mislim da ga Vindzori neće dočekati baš sjajno. Zadnja klupa u Vestminsterskoj opatiji je uvreda i znak nepoštovanja, ali može biti od pomoći ako Hari zapravo planira brzi izlazak ", objasnio je Pol Barel u intervjuu sa Denom Vutonom iz GB Njuza. Priča se da će vojvoda od Saseksa provesti samo jedan dan u Velikoj Britaniji i odmah se vratiti u Kaliforniju nakon ceremonije krunisanja, gde će prisustvovati rođendanskoj zabavi svog sina. Prema poverljivim licima pokojne princeze Dajane:

"Hari će doći u Vestminstersku opatiju jer ga otac želi tamo. Ali će brže otići nego što je došao".

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading