Kontroverzna Albanka ponovo šokira: Raskopčala je košulju, izbacila grudi, a društvene mreže gore kao šumski požar

J.V. Vesti 27.11.2023 12:49 0

Ni Dua Lipa nije odolela čuvenom uličnom stilu - otkriveni grudnjak

Dua Lipa

Profimedia

Dobitnica Gremi nagrade podelila je fotografije svog najnovijeg outfita sa fanovima na Instagramu. Nosila je zavodljivu kombinaciju tokom putovanja u Maroko, gde je bila zauzeta snimanjem nove kampanje za YSL Beauty.

Od glave do pete odevena u Saint Laurent, kombinacija se sastojala od svetle košulje sa kragnom, koju je nosila poluotvorenu, i crne trouglaste bretelice ispod nje. Kombinovala je klasičan crno-beli stil sa crnim kožnim pantalonama i crnim kaišem sa zlatnom kopčom. Dodaci su uključivali skulpturalne zlatne okrugle naušnice i zlatni lančić. Njena šminka se uklipila sa njenim zlatnim nakitom - sjajna senka za oči, plus svetlo braon usne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

"Provela sam nekoliko dana u Maroku sa mojom @yslbeauty porodicom snimajući novu #LIBRE kampanju!! Jedva čekam da je vidite 🖤", napisala je pevačica "Don't Start Now" u opisu.

Ranije je pričala o svom ličnom stilu tokom intervjua sa Refinery29 2018. godine.

- Nikada zaista nisam želela da sebe stavim u kutiju i kažem - ovo je moj stil. Volim da eksperimentišem i igram se. To je nešto poput muzike: Zvuk ne uključuje samo lice umetnika. I umetnik bi trebalo da nosi odeću, a ne obrnuto. Moda ne može biti nametnuta - rekla je najkontroverznija Albanka.

 

 

Komentari (0)
Loading