Britni Spirs pokrenula glasine o RAZVODU: Njen muž tvrdi da je sve u redu, a njeni snimci na Instagramu su kao iz HOROR FILMA

Ž. T. Vesti 01.04.2023 20:30 0

Britni Spirs izazvala je glasine o razvodu od Sema Asgarija nakon što je na Instagramu objavila snimak sebe bez venčanog prstena, a zatim ga izbrisala.

Britni Spirs pokrenula glasine o RAZVODU: Njen muž tvrdi da je sve u redu, a njeni snimci na Instagramu su kao iz HOROR FILMA

Profimedia

Letovala je u Meksiku sa menadžerom i dugogodišnjim prijateljem Kejdom Hadsonom, a snimili su i video na kom se zabavljaju uz pesme „Blurred Lines” i „Sweet Child O’ Mine”. Pošto joj se Sem nije pridružio na odmoru, počele su da se šire glasine o njihovom razvodu.

Printscreen/Instagram

 


Sem je fotografisan bez prstena prošle nedelje. Njegov menadžer je američkim medijima rekao da ga je skinuo jer trenutno snima film i da je u njihovom braku sve u redu.

Par je počeo da izlazi 2016. godine, verili su se 2021. godine, a venčali su se 2022. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate ličnosti, među kojima: Paris Hilton, Madona, Dru Berimor, Selena Gomez... Pevačičini fanovi su u više navrata optuživali Sema da se prema njoj ponaša loše i da pokušava da je kontroliše. "Moja supruga u potpunosti kontroliše svoj život. Ona će nastaviti da donosi odluke u njeno ime", rekao je on.

Britni ništa nije prokomentarisala, ali je nastavila da objavljije čudne video snimke na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Iako su je fanovi ranije  upozoravaili da ne bi trebalo to da radi, čini se Britni ne haje mnogo, a davno je ukinula i komentare pratilaca.

U našoj galeriji pogledajte najnovije fotografije pevačice

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading