Kortni Kardašija ISPROVOCIRALA pratioce: "Odvratna si, hranu držiš na wc šolji, jedeš bakterije"

Vesti 29.03.2023 19:00 0

Oko svoje kade i na poklopac wc šolje postavila je tanjire s hranom koji bi mogli uključiti ‘degustacijski jelovnik‘ iz pakla punog bakterija

Kortni

Profimedia

 

Sve što blista na društvenim mrežama nije zlato. To se videlo po reakcijama obožavalaca Kortni Kardašijan na njene neobične navike u kupatilu. Rijaliti zvezda je u ponedeljak na svom Instagram profilu imala sliku koju malo ko želi da vidi u bilo kom kupatilu, a kamoli zvezde popularne američke kulture kojima bi životni stil i higijenske navike trebalo da budu uzor. U prostor koji bi trebalo da bude samo njen, 43-godišnja supruga američkog muzičara Trevisa Barkera izložila je ogromne tanjire sa hranom. U stvari, ona je poredala napola pojedeni „tanjir za degustaciju” oko svoje kade, a tanjir sa hranom stavila je na pokrivenu VC šolju. Šokirani pratioci, kojih ima 216 miliona, opisali su tu naviku kao "odvratnu".


- Hej, baš moraš da jedeš gde ćeš da radiš znaš šta...? - zanimalo je fanove.

Kortni je brzo odgovorila na skandal pomoću emodžija koji sugeriše da je bila zbunjena reakcijom, ali nije to shvatila ozbiljno, prenosi Dejli mejl. Ukratko, majci troje dece, 13-godišnjeg sina Mejsona, desetogodišnje ćerke Penelope i osmogodišnjeg sina Rajna, nije jasno šta je sporno u njenoj priči.

U kupatilu je bilo svega, a zajednički imenitelj priče sa hranom, koju ne treba jesti tamo gde je odabrala, mogao bi da bude marketinški trik. Juče je, naime, na Hulu platformi objavljen prvi trejler nove, treće sezone rijalitija Kardašijansa, koji počinje da se prikazuje 25. maja. Možda je jednostavno htela da "zakuha" atmosferu pre projekcije. Da li je to „pokrivanje” ili ružna navika, saznaćemo u maju.
 

Komentari (0)
Loading