Kada je ceo SVET bio protiv nje, ona je podržavala glumicu: Trenutak IZDAJE su svi videli, sada moli za oproštaj

Vesti 28.03.2023 11:30 0

U vreme kada su mnogi napadali Oliviju Vajld zbog veze sa Harijem Stajlsom, jedna od retkih, koja joj je uputila bezrezervnu podršku bila je manekenka Emili Ratajkovski

Kada je ceo SVET bio protiv nje, ona je podržavala glumicu: Trenutak IZDAJE su svi videli, sada moli za oproštaj

Profimedia

Ista ta manekenka je sada uhvaćena u strasnom poljupcu sa pevačem. 

Neimenovani izvor tvrdi da  sada Emili Ratajkovski navodno "moli" za oproštaj drugaricu Oliviju Vajld, prenosi Page Six nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako se manekenka ljubi sa bivšim dečkom glumice, pevačem Harijem Stajlsom.

 

Interesantno je i da  pre samo dve nedelje, glumica i rediteljka filma "Dont' Worry Darling" Olivija Vajld i Emili Ratajkovski su uslikane zajedno na žurci Vanity Fair, zajedno sa britanskim modelom Advoom Aboaom.A interesantno je i da su u junu prošle godine, Vajldova i Ratajkovski stajale jedna pored druge u VIP delu na koncertu Harija Stajlsa u Parizu.

On je tada bio u vezi sa Olivijom Vajld, a svima je ostalo u pamćenju da su zajedno plesale uz muziku najpoželjnijeg muškarca na planeti.

Kad su drugi napadali Oliviju Vajld, Emili ju je branila. 

Ona je čak stala u odbranu glumice kada se suočila sa kritikama zbog svoje veze sa Stajlsom dok je promovisala svoj film "Don't Worry Darling" rekavši da se oseća "zaštitnički" prema njoj.


Podsetimo, Olivija se nakon razvoda posvetila deci, sinu Otisu (8) i ćerki Dejzi (6), koje ima sa komičarem i glumcem Džejsonom Sudeikisom (47), dok se Stajls vratio u London. Nekoliko puta je snimana u Džejsonovom društvu i oboje su bili odlično raspoloženi. Pričalo se i da su se pomirili.

Ratajkovski je nedavno iznenadila javnost kada je progovorila o razvodu od filmskog producenta Sebastijana Ber-Meklarda (34) i otkrila da nije imala hrabrosti da ga ostavi na duže vreme. Emili i Sebastijan su brak okončali u septembru prošle godine, a strani mediji su preneli da su mu krive afere. Manekenka se sada osvrnula na razvod i objasnila da nije imala snage da ranije napusti bivšeg muža.
 

Komentari (0)
Loading