Sve bivše Gorana Bogdana: Roditelji su mu branili da voli ovu pevačicu, a srce mu je osvojila jedna Srpkinja

Vesti 24.03.2023 14:30 0

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković trenutno su jedan od najlepših parova naše glumačke scene. Goran kao veliki zavodnik iza sebe ima brojne veze, a ludo je voleo i poznatu pevačicu.

Sve bivše Gorana Bogdana:  Roditelji su mu branili da voli ovu pevačicu, a srce mu je osvojila jedna Srpkinja

Printscreen/Instagram

Jedan od najatraktivnijih domaćih parova su glumac Goran Bogdan i njegova koleginica Jovana Stojiljković, koja je najpoznatija po ulozi Sofije u seriji "Jućni vetar." Dugo se šuškalo kao su njih dvoje prekinuli, pa opet obnovili vezu, ali istina je da se vole kao i prvog dana. Gde god da se pojave zrače sjajnom energijom i hemija između njih je očigledna.  

 

 

Sve devojke Gorana Bogdana

Goran Bogdan važi za velikog šarmera i zavodnika, a nakon emitovaja filma "Otac", postao je jedan od najpopularnijih glumaca u regionu. Pre nego je počeo da se zabavlja sa Jovanom, bio je u vezi sa pevačicom benda E.T. - Lanom Klingor Mihić.

 

 

Njihova ljubav imala je epitet "zabranjene" jer je navodno nisu odobravali njegovi roditelji. Ipak, Lana je jednom prilikom prokomentarisala vezu sa zgodnim Goranom.

"Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama", rekla je. 

Kada je reč o bivšim devojkama Gorana Bogdana, treba napomenuti da se jedno vreme zabavljao i sa ćerkom hrvatske političarke Vesne Pusić, inače rediteljkom Dianom Oniunas Pusić, ali i sa Antonelom Franković davne 2013. godine. 

Navodno je Bogdan bio u vezi i sa spisateljicom Milanom Vlaović, kao i sa glumicom Ivom Mihalić, piše Hellomagazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mihalic (@iva.mihalic)

 

 

 

Komentari (0)
Loading