Zbog ove FOTOGRAFIJE slavna influenserka je na rubu SRAMA: " Važniji ti je INSTAGRAM od bebe"

Vesti 23.03.2023 09:46 0

Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki, Brazilka Kamila Koeljo podelila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa sedmomesečnim sinom Kaijem naslonjena na ogradu balkona.

Zbog ove FOTOGRAFIJE slavna influenserka je na rubu SRAMA: " Važniji ti je INSTAGRAM od bebe"

Printscreen/Instagram

 Ova objava je izazvala niz negativnih reakcija.

Naime, Kamila je jednom rukom držala dečaka na ogradi hotela u Parizu, a u pozadini se vidi Ajfelova kula. Iako je fotografija skupila preko milion lajkova, mnogi su u komentarima izrazili zabrinutost za dečaka.

Zbog ove FOTOGRAFIJE slavna influenserka je na rubu SRAMA:

Printscreen/Instagram

 

„Više brineš o Ajfelovom tornju u kadru nego o bezbednosti deteta“, „Ova slika mi izaziva toliku nervozu, molim te, nemoj to da radiš“, „Jadno dete“, „Ti si neodgovorna majka“, I potrebna je sekunda da se dogodi nesreća. Nije vredno rizika“, samo su neki od komentara.

Nekoliko ljudi je uporedilo influenserku sa Majklom Džeksonom, koji je 2002. držao svog sina Blaneketa na ivici hotelskog balkona.  Pedijatar Džej Lovenhajm nada se da Koeljo nije uticala na pratioce da poziraju u sličnim pozama sa svojim bebama.

"Dete bi moglo da se trzne ili napravi neki nagli pokret. Toliko je potencijalno opasnih situacija koje su nepredvidive. Zato to ne bi trebalo da se radi", zaključila je ona za "Today".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading