Madonin kolega otkrio NAJČUDNIJI detalj njihove saradnje: "Morao sam da LAŽEM koji sam horoskopski znak, da ne bih izgubio posao"

Vesti 21.03.2023 10:20 0

Pevačica ga je angažovala nakon što je lagao da je rođen u septembru, na čemu joj je navodno laknulo jer je po horoskopu tada nevina

Madonin kolega otkrio NAJČUDNIJI detalj njihove saradnje: "Morao sam da LAŽEM koji sam horoskopski znak, da ne bih izgubio posao"

Shutterstock

 

Madona (64) navodno ima pravilo da ne sarađuje sa određenom grupom ljudi, odnosno sa onima koji su rođeni u horoskopskom znaku Škorpije, a to je nedavno otkrio njen bivši saradnik Rajan Marfi (57).


Astrologija je očigledno veoma bitna u životu popularne pevačice, a producentkinja, rediteljka i scenarista je u podkastu 'I to vam je zaista nedostajalo' opisala da odbija saradnju i projekte sa gotovo svima rođenima u tom znaku.

On, koji je Škorpija, morao je da laže o svom datumu rođenja da bi Madona pristala da radi sa njim.

- Odleteo sam za Njujork i u liftu do njene sobe jedan čovek me je pitao kada sam rođen - rekao je Rajan i priznao da ga je to pitanje iznenadilo.


- Odgovorio sam mu da sam rođen 9. novembra, a on me je pitao: 'Jesi li ti Škorpija'? Rekao sam mu da jesam, na šta mi je on odgovorio da to ni u kom slučaju ne smem da pominjem pred Madonom jer ona neće da me zaposli - objasnio je dalje.
Madonin kolega otkrio NAJČUDNIJI detalj njihove saradnje:

Profimedia

 

- Pitao sam ga: 'O čemu pričaš'? A onda mi je rekao da ne zna konkretno i da samo ne pominjem da sam Škorpija u horoskopu i da treba da izmislim drugi izlazak - rekao je Rajan, kojeg je Madona navodno pitala na kraju sastanka kad se rodio, i lagao je.

Rekao sam mami datum rođenja, a ona je odgovorila: 'Ma dobro, ti si Devica'. Dok sam se spustio u predvorje, ona se već odlučila i dobio sam posao – nastavio je i priznao da je zaista bila jako fina i da ima sjajna iskustva u poslovanju sa njom.

Komentari (0)
Loading