Bruk Šilds iskreno o SILOVANJU koje je doživela u mladosti: "Pravo je čudo što sam uopšte preživela"

Vesti 16.03.2023 15:30 0

Glumica Bruk Šilds kaže da je "čudo" što je preživela silovanje koje je pretrpela kada je imala 20 godina.

Bruk Šilds iskreno  o SILOVANJU koje je doživela u mladosti: "Pravo je čudo što sam uopšte preživela"

Shutterstock

Za magazin Pipl, glumica je istakla da joj je trebalo mnogo vremena da prebrodi traumu. "Trebalo mi je dosta vremena da to procesuiram. Sada sam još više ljuta nego tada. Ako se plašiš, plašiš se s razlogom. To su strašne situacije", rekla je ona.

Ona je potom dodala da joj je taj period bio najteži u karijeri, nakon što je svetsku slavu doživela kao tinejdžerka. Glumica je nedavno u svom dokumentarcu „Pretti Babi” otkrila da je silovana 1987. godine i opisala detalje ovog stravičnog događaja. Naime, Šilds je pohađala Univerzitet Prinston i nakon diplomiranja u početku se mučila da ponovo nađe glumačke uloge. To je dovelo do susreta sa njenim silovateljem.

U Holivudu je pokušavala da se "provuče" po završetku studija, pa je otišla na večeru sa neimenovanim muškarcem, kojeg je poznavala od ranije i sa kojim je želela da razgovara o potencijalnim glumačkim projektima. Posle večere pozvao ju je u hotel. Nakon njihovog obroka, pristala je da se vrati u njegov hotel da pozove taksi. Objasnila je da je u početku krivila sebe što je otišla u hotel sa muškarcem.

Podsetimo, Bruk se kasnije udala za Krisa Henčija, a par ima dve ćerke: Rouani Grier.

Komentari (0)
Loading