Novi SKANDAL u kraljevskoj porodici: Otkriveno Meganino pravo lice

Vesti 28.02.2023 10:35 0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i dalje izazivaju kontroverze oko svojih navodnih sukoba

Novi SKANDAL u kraljevskoj porodici: Otkriveno Meganino pravo lice

EPA

Megan Markl i njen suprug, princ Hari, izazvali su kontroverze u vezi sa njihovim životnim odlukama i glasinama o njihovoj vezi, kao i o tome kako su se bavili svojim finansijama i odnosima s javnošću poslednjih godina.

Jedan od najnovijih skandala odnosi se na očekivanja koja je, prema pisanju štampe, aktuelna vojvotkinja od Saseksa imala od svog supruga u vreme njihovog venčanja u nezaboravnom događaju koji se dogodio u kapeli Svetog Đorđa 19. maja 2018. 

Prema onome što je kraljevski novinar Tom Bauer rekao u svom poslednjem pojavljivanju na GB Njuzu početkom februara, Markl nije mogla a da se ne oseća razočarano kada je saznala da njen muž ima veoma malo novca. Takođe je izneo detalje o životu koji je očekivala i kako je morala da se prilagodi drugoj stvarnosti.

Tom je rekao da je vojvotkinja oduvek bila opsednuta novcem, ali posebno načinom života koji je zamišljala da će imati pored svog muža. Ona je očekivala da će zauvek da putuje privatnim avionima i besnim kolima.

U istom intervjuu koji je vodio Dan Vuton iz Dejli Mejla, Bauer je dodao da se očekuje da će kontroverzni par biti pozvan na krunisanje kralja Čarlsa 6. maja. Međutim, postoji strah da bi njihovo prisustvo moglo da pokvari događaj. Ovo se pretpostavlja posebno nakon što je princ Hari objavio svoje memoare i otkrio razne skandale iz kraljevske porodice.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading