Najlepša žena na SVETU, proslavila je 57. rođendan: "Zahvalna sam što sam još jednu godinu PREŽIVELA"

Vesti 21.02.2023 15:15 0

Sindi Kraford bila je i ostala sinonim za najlepšeg supermodela, a juče je proslavila 57. rođendan

Najlepša žena na SVETU, proslavila je 57. rođendan: "Zahvalna sam što sam još jednu godinu PREŽIVELA"

Shutterstock

-Uvek sam volela da slavim tuđe rođendane, ali nisam bila toliko oduševljena mojim - još od trećeg razreda. Kako starim, shvatam koliko je važno da pokažem svoju zahvalnost životu i što sam preživela još jednu godinu. Blagoslovena sam što imam više vremena za učenje i rast, ljubav i razvoj. Hvala za svu rođendansku ljubav - napisala je na Instagramu povodom proslave.

 

 

Još devedesetih u punom jeku popularnosti ove lepotice, nije se mogla zamisliti kampanja bez njenog imena. Sindi je bila oličenje lepote, a mladež koji ima iznad usana mnoge devojke su kopirale, docrtavale kreonima kako bi makar malo imale njenog pečata.

 

Podsetimo, pojavljivala se na više od 600 naslovnih strana najprestižnijih časopica, kao sto su "Vog" i El". Svi su je želeli u kampanjama i na revijama do "Šanel", "Dolče i Gabana", preko Đanfranka Fere, Roberta Kavalija, Oskara de la Rente, "Živanšija"...

Pripada je generaciji prvih supermodela zajedno sa Naomi Kembel, Kristi Tarington, Klaudijom Šifer. I danas je aktivna u modnoj profesiji, ali ne istim intezitetom kao ranije.

Udata je za preduzetnika Rendija Gerbera za kog se udala 1998. i sa kojim ima dvoje dece.

 

 

Komentari (0)
Loading