Paris Hilton u dvadesetim godinama mislila da je ASEKSUALNA: Sem ovoga, ništa nisam VOLELA i sve me je plašilo

Vesti 19.02.2023 11:30 0

Volela je samo da se ljubi

Paris Hilton

Foto: AP

Američka poznata ličnost Paris Hilton priznala je u nedavnom intervjuu da je verovala da je bila aseksualna u ranim dvadesetim godinama, iako je to nešto što nikada ni sa kim nije podelila.

To kaže jer je „samo volela ljubljenje“, ali ne i seksualni odnos.

Paris je istakla da je, uprkos tome što se smatra seks simbolom, bilo šta seksualno plaši. Ovo je bila iznenađujuća izjava koju je ona sama sada pokušala da objasni.

"Uprkos tome što su me smatrali seks simbolom, bilo šta seksualno me je užasavalo", objasnila je Hilton za Harper's Bazaar.

"Sebe sam nazvala 'razbojnicom koja se ljubi' jer sam samo volela to. Mnogo mojih veza nije uspelo zbog toga."

Sve se promenilo 2019.

Međutim, ovo se promenilo kada je upoznala svog sadašnjeg muža i oca svog prvog deteta Kartera Reuma 2019.

"Karter je sve promenio. Uživam u povezivanju sa svojim mužem. On nije poznat. Pametan je. Potiče iz dobre porodice", dodala je ona.

"On je dobra osoba. Bio je suprotnost od onoga na šta sam navikla kada sam tražila partnere. Osećam se kao da sam posle svog pakla kroz koji sam prošla, konačno dobila ono što zaslužujem, a to je neko kome mogu da verujem i neko sa kim mogu da izgradim pravi život.

Njen život je bio pun seksualnih incidenata, kao što je snimak seksa koji je procurio 2004. godine, kada je imala samo 23 godine. Od takvih problema je prešla na stabilnu, dugoročnu vezu sa Reumom.

 

Komentari (0)
Loading