Pike prvi put pomenuo Šakiru nakon RASKIDA: Pevačica sada može samo da likuje, a pitamo se koliko će pobesneti Klara Čija?

Vesti 18.02.2023 16:33 0

Nakon mnogobrojnih skandala koji su obeležili razvod poznatog para čini se da je Pike pružio ruku pomirenja

Shutterstock

Shutterstock

Osim borbe oko starateljstva i iznošenja prljavog veša, pevačica je krajem godine objavila "osvetničku pesmu" , a jasno je da obraćala svom nekdašnjem partneru i njegovoj novoj devojci.

U tom periodu fudbaler je više nego ikad ispunjavao naslovne strane novina, a za sve to vreme veoma je malo izjava davao javnosti i nije se oglašavao, osim što je jednim pomalo ružnim gestom "prokomentarisao" pesmu svoje bivše devojke .

 

 

Tek sada, u intervjuu sa tiktokerom Džonom Nelisom, prvi put je progovorio o Šakiri nakon razvoda, prenela je Marca. 

Prvo se osvrnuo na to kako je izgledao njegov život poslednjih nekoliko meseci. 

- Bilo je ludo, nisam gledao nijednu utakmicu Svetskog prvenstva, osim finala. Trebalo mi je da se isključim i odem na odmor na nekoliko dana,jer mi je poslednjih nekoliko meseci bilo komplikovano, morao sam da se isključim iz fudbala - priznao je Pike. 

A onda se dogodilo nešto što smo sigurni da ni Džon Nelis nije očekivao: Pike je prvi put spomenuo Šakirino ime. 

Tiktoker je upitao fudbalera ko je najpoznatija osoba među kontaktima u njegovom imeniku.

- Rekao bih... Šakira, koja mi je bila partnerka - izgovorio je Pike što je bilo prvi put da je javno pomene nakon njihovog raskida. 

Ubrzo se ispravio i dodao da bi to bio odgovor sve dok pitanje nije vezano za fudbaler, jer je u svetu fudbala ipak najpoznatiji i najpraćeniji Kristijano Ronaldo. 

Španska TV voditeljka Kristina Tarega je u emisiji "El Programa de Ana Rosa" prokomentarisala da je ovo bio sasvim korektan Pikeov gest, jer ima i druge poznate poznanike. 

- Mislim da je to što je uradio bilo veoma elegantno, jer znam da ima kontakte širom sveta, možda i poznatije, ali on joj je dao to mesto - ispričala je i dodala da bi to mogao da bude mali znak srdačnosti prema bivšoj partnerki nakon svega što se dešavalo između njih poslednjih nekoliko meseci. 

Komentari (0)
Loading