Još jedna tragedija Šeron Stoun: Sahranila je DEVETORO dece, pa bratanca od 11 meseci, a sada je opet doživela porodični UŽAS

J.V. Vesti 03.02.2024 11:07 0

Život su joj obeležile tragedije, glumica zamolila sve fanove da se mole za nju i njenu porodicu

Još jedna tragedija Šeron Stoun: Sahranila je DEVETORO dece, pa bratanca od 11 meseci, a sada je opet doživela porodični UŽAS

Profimedia

Nakon što je sahranila devetoro dece, pre godinu dana i bratanca Rivera od 11 meseci, Šeron Stoun je ostala bez brata.

Naime, otac pokojnog Rivera, Patrik Stoun, preminuo je sinoć od inarkta. Šeron je ovu vest objavila na svoj instagramu u veoma potresnom videu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

 


- Moj brat Patrik, otac malog Rivera koji je umro pre godinu dana, umro je infarkta. Ovo je srašna tragedija. „Veoma vam zahvaljujem na ljubavi i podršci koju nam pokazujete i samo vas molimo da nastavite da se molite za nas. Hvala vam - rekla je Šeron vidno slomljena od tuge.

Takođe, objavila je i nekoliko fotografija svog pokojnog brata, uz poruke u kojima se oprašta od njega.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

 

Slavna glumica otkrila je da je imala devet pobačaja, a da svoju priču iznese u javnost podstakla ju je američka plesačica Peti Murgatrojd, koja je nedavno objavila da je izgubila bebu.

- Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo da mislimo da je to nešto s čime same treba da se nosimo i da je to neka vrsta neuspeha. Izgubila sam devetero dece pobačajem - otkrila je 64-godišnja glumica Šeron Stoun.

Šeron Stoun je nakon devet pobačaja, usvojila tri sina - Kvina Kelija, Leirda Vonea i Roana Džozefa.

 

Komentari (0)
Loading