Slavna manekenka jedva šetala pa PALA na reviji MODE: Mnogi su se solidarisali sa njom, rekli da je sve do ovog "PROKLETSTVA"

Vesti 02.02.2023 15:10 0

Video je postao viralan, ima preko 12 miliona pregleda

Slavna manekenka jedva šetala pa PALA na reviji MODE: Mnogi su se solidarisali sa njom, rekli da je sve do ovog "PROKLETSTVA"

Shutterstock

Supermodel Kristen (57) koja je postala glavna tema na Nedelji mode u Parizu, nakon što je pala tokom "Valentino Haute Couture" revije.

Nekadašnja ikona modne industrije, mučila se dok je hodala u dizajnerskim " stiletto" štiklama tokom svog nastupa na pisti. 

 

 

Izgubila je ravnotežu i pala na kolena, gosti iz publike su odmah skočili da pruže podršku ali je Kristen vidno iznervirana odmah skinula štikle i nastavila da hoda bosa. 

 

 

Kamera ju je kasnije uhvatila kako baca cipele s piste i samopouzdano nastavlja hod, a video je postao viralni hit na Tviteru s preko 20 miliona pregleda pregleda.

 

 

Inače, manekenka je poznata po svojim padovima na modnim pistama. Prošle godine je pala na reviji Žana Pola Gotjea, takođe tokom Nedelje mode u Parizu.

Korisnici društvenih mreža pišu da je reč o "prokletstvu Valentino cipela" i da su ovakvi padovi prosto sada već uobičajna pojava na revijama. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading