Buran život čuvene "party devojke": Govorili su da ima užasan uticaj na mlade devojke, a zbog jednog skandala je i danas osuđuju

Vesti 27.01.2023 16:25 0

Nikol Riči je nekada na dnevnom nivou privlačila pažnju javnosti i medija, a danas živi jedan povučen i miran porodični život

Buran život čuvene "party devojke": Govorili su da ima užasan uticaj na mlade devojke, a zbog jednog skandala je i danas osuđuju

Shutterstock

Nikol Riči (41) je nekada bila "party devojka" koja je pažnju dobijala zahvaljujući skandalima. Okušala se kao modna kreatorka, glumica i još mnogo toga, ali je većina javnosti poznata po rijalitiju "The Simple Life" u kojem je učestvovala sa drugaricom iz detinjstva Paris Hilton. Takođe, poznaju je i kao usvojenu ćerku muzičara Lajonela Ričija.

Pre oko 15 godina, Nikol je rado pokazivala svoj glamurozan život i bila je posvećena divljim zabavama sa svojom drugaricom. Svako veče je uživala u druženju, a mediji su pisali i o njenom stilu odevanja i preteranoj mršavosti koja je u tom periodu zabrinjavala.

Riči je demantovala da ima poremećaj u ishrani, ali je jednom izazvala skandal baš zahvaljujući težini.

Buran život čuvene

Shutterstock

 

Nikol je, naime napravila "smešnu" pozivnicu za svoju zabavu koja većini ljudi nije bila smešna. Organizovala je žurku za Dan sećanja, nacionalni praznik kada se Amerikanci sećaju palih vojnika.

- Hajde da proslavimo ovaj dan u našim najslađim majicama i najužem farmerkama, iako nemamo pojma šta je Dan sećanja. Na ulaznim vratima će biti vaga. Devojkama težim od 45 kilograma nije dozvoljen ulazak. Počnite da gladujete. Vidimo se- pisalo je na Nikolinom pozivu koji je svojim prijateljima poslala mejlom.

Ovo je nekako procurelo u javnost, a reakcije su bile izuzetno negativne. Mnogi su se okomili na mladu naslednicu i komentarisali da promoviše nezdrav način života i da je loš uzor mladim devojkama. Nikol se kasnije branila rekavši da je sve bila samo šala. „Mislim, pozivnica se takođe rimuje. Da li ste mislili da rimovanu e-poštu treba shvatiti ozbiljno? To je privatna poruka koju sam poslala svojim prijateljima. Šalila sam se i u tome ne vidim ništa loše", objasnila je ona u jednoj radio emisiji.

Ono što je tada odjeknulo u javnosti jeste da se glumica Miša Barton, koja se godinama borila sa anoreksijom, onesvestila na Nikolinoj žurci i ostala neko vreme u bolnici. Mišin portparol je objasnio da je samo imala lošu reakciju na lekove koje je uzimala za bronhitis.

Inače, Nikol je od 2010. u braku sa frontmenom benda "Good Charlotte", Džoelom Mejdenom (43). Par ima ima ćerku Harlov (15) i sina Sperova (13).

Komentari (0)
Loading