Melani je bila ŽRTVA vrnjačkog nasilja zbog svog IZGLEDA: Danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH modela koja PRKOSI standardima lepote!

Vesti 24.01.2023 15:15 0

Melani je rođena sa retkim genetskim poremećajem - bila je žrtva nasilja i podsmeha, a danas je jedna od najplaćenijih modela

Melani je bila ŽRTVA vrnjačkog nasilja zbog svog IZGLEDA: Danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH modela koja PRKOSI standardima lepote!

Printscreen/Youtube

Melani Gajdoš je sada jedna od najpoznatijih manekenki i modela koja se suočila sa modnom industrijom, njihovim nametnutim stardardima, i pobedila. 

 

 

Ona još od rođenja boluje od ektodermalne displazije, genetskog stanja koje uzrokuje nedostatak dlaka, znojnih žlezda, zuba, oslabljen vid, deformaciju nokatne ploče i suvu i pigmentisanu kožu, prenosi Dejli mejl.

Život joj je bio prava borba ali je iz njega izašla kao pravi heroj, podignute glave i odlučnošću da uspe. 

 

 

- Odlučila sam da razbijem stereotipe i pomerim granice modne industrije - odlučno je izjavila Melani.

- Još od detinjstva me maltretiraju i vređaju zbog izgleda, ali kamera mi je pomogla da izgradim samopouzdanje - istakla je Melani.

Neki smatraju da ona izgleda veoma uznemirujuće, ali većina njih ceni njenu nekonvencionalnu lepotu i prepoznaju njen neverovatan rad u svetu modelinga.

 

 

Ona kaže da se oseća dobro u svojoj koži i da je u potpunosti prihvatila sebe onakvu kakva jeste i da nema nikakvu želju da ode pod nož. 

Njeno stanje uzrokuje urastanje dlaka, pa su tako trepavice nikada nisu mogle da izbiju na površinu kože. Zbog toga je imala oštećene rožnjače, zbog čega ima dosta slab vid. 

Put ove devojke nam je svima dobra priča i lekcija, da za snove ne postoji "nemoguće". 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading