Cifra je NESTVARNA: Evo koliko MILIONA na računu ima udovica Kobija Brajanta

Vesti 23.01.2023 21:00 0

Vanesa Brajant je nedavno dobila tužbu protiv šerifa i vatrogasne službe Los Anđelesa

Cifra je NESTVARNA: Evo koliko MILIONA na računu ima udovica Kobija Brajanta

Foto: AP

Vanesa Brajant je nadaleko poznata po tome što je udovica pokojnog igrača Lejkersa i NBA superzvezde Kobija Brajanta. Ona je plesačica koja je upoznala Kobija dok je on bio u studiju na snimanju spota za svoj debi muzički album i samo šest meseci nakon što su se upoznali, par se verio.

Ona je imala 17, a Kobi 21 u vreme kada su se upoznali i njihov brak nije odobrila Brajantova porodica niti njegov agent. Nisu prisustvovali venčanju kao znak da ga ne podržavaju, uglavnom zbog njenih godina u to vreme, jer je još bila učenica srednje škole, a Kobi je trebalo da postane jedan od najboljih NBA igrača.

Neto vrednost Vanese Brajant

Vanesa Brajant je preuzela mnoge Kobijeve poslove nakon njegove smrti i nadgleda Mamba i Mambacita Sports Foundation, dok je takođe izvršna direktorka i predsednica studija Graniti.

Cifra je NESTVARNA: Evo koliko MILIONA na računu ima udovica Kobija Brajanta

Foto: AP

 

Vanesa Brajant ima procenjenu neto vrednost od 600 miliona dolara, prema Celebriti Net Vorth-u, što je bila Kobijeva prijavljena neto vrednost u vreme njegove smrti.

Brajantova je nedavno dobila tužbu protiv šerifa i vatrogasne službe Los Anđelesa zbog fotografija koje su snimili zvaničnici na kojima su eksplicitno prikazani ostaci njenog pokojnog muža i ćerke. Slike su navodno prosleđene i prikazane između nekoliko zvaničnika u oba odeljenja.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading