Pregazio ga je KAMION za čišćenje snega: Oglasio se glumac nakon strašne NESREĆE i otkrio težinu svojih povreda

Vesti 22.01.2023 09:49 0

Zvezda "Osvetnika" provela je više od dve nedelje u bolnici nakon što se džinovsko vozilo od šest tona prevrnulo na njega dok je čistio sneg

Pregazio ga je KAMION za čišćenje snega: Oglasio se glumac nakon strašne NESREĆE i otkrio težinu svojih povreda

Printscreen/Instagram

Glumac Džeremi Rener slomio 'preko 30 kostiju' u nesreći.

Rener je zadobio povrede dok je pokušavao da se popne na snežni plug kako bi ga zaustavio. 

Glumac Džeremi Rener, možda najpoznatiji iz Marvelovog univerzuma, rekao je u subotu da je polomio više od 30 kostiju kada ga je pregazio sopstveni snežni plug u njegovoj kući u Nevadi na Novu godinu.

Zvezda "Osvetnika" provela je više od dve nedelje u bolnici nakon što se džinovsko vozilo od 14.000 funti (šest tona) prevrnulo na njega dok je čistio sneg.

„Ovih 30 plus polomljenih kostiju će se popraviti, ojačati, baš kao što se produbljuju ljubav i veza sa porodicom i prijateljima“, Napisao je 52-godišnjak.

On je objavio fotografiju na kojoj leži na krevetu, ruku stisnutih na grudima, dok muškarac drži nogu savijenu u kolenu.

„Jutarnji trening, odluke su promenile ovu novu godinu“, napisao je Rener. 

Rener je zadobio povrede dok je pokušavao da se popne na snežni plug kako bi ga zaustavio. Evakuisan je helikopterom, a kasnije je objavio selfi iz bolničkog kreveta, na kojem se vide teške modrice na licu.

Zvaničnici su ubrzo nakon nesreće rekli da nema naznaka da su umešani alkohol ili droga.

Rener je dva puta nominovan za Oskara za uloge u filmovima "Katanac za bol" i "Grad lopova". Takođe glumi u seriji Paramount+ „Gradonačelnik Kingstauna“.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading