18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
09:49 Poznati Pregazio ga je KAMION za čišćenje snega: Oglasio se glumac nakon strašne NESREĆE i otkrio težinu svojih povreda
09:47 Poznati Poznati glumac u KRITIČNOM stanju nakon nesreće: Pregazio ga je KAMION za čišćenje snega, a nakon operacije se javio iz bolnice
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima