Bivša STJUARDESA otkrila kako se slavni ponašaju u avionu: Kim Kardašija je išla BOSA u toalet, a ONA nije ništa pojela ni popila tokom sedam sati leta

Vesti 20.01.2023 11:00 0

Od svih navedenih, tvrdi da je Kim Kardašijan najslađa

Bivša STJUARDESA otkrila kako se slavni ponašaju u avionu: Kim Kardašija je išla BOSA u toalet, a ONA nije ništa pojela ni popila tokom sedam sati leta

Printscreen/TikTok

Bivša stjuardesa, Kat Kamalani (32) nakon pandemije je odlučila da promeni karijeru i preseli se na Havaje, ali je odlučila da otkrije svoje najupečatljivije susrete sa slavim ličnostim tokom šest godina rada u avionu i nekima dala ocenu ponašanja tokom leta. 

 

 

Ispričala je kako je pazila na Kim Kardašijan na letu od Los Anđelesa do Njujorka. Kaže da je bila toliko slatka da joj nije zamerila ni to što je otišla u toalet bez cipela. Dala joj je ocenu 10 od 10.

 

 

Rouzi Hantington Vajtli, bivša manekenka Viktorijas Sikreta, nije zauzela baš toliko visoku ocenu. 

- Letela je iz Njujorka u London. Miriše neverovatno i izgleda fotošopirano u stvarnom životu. Ali ona nije ništa pojela iz aviona, niti popila. Samo je kupila izvorsku vodu - ispričala je Kat, a prenosi "Daily Mail".

 

Britanska lepotica dobila je ocenu 8 od 10.

Glumicu Elizabet Berkli opisala je kao čudno slatku".

 

 

- Bilo je pomalo ludo s njom, njenim detetom i dadiljom, ali bila je tako ljubazna... baš poput anđela - rekla je. 

Dok bi obožavatelji mešovitih borilačkih veština bili uzbuđeni zbog jednog njenog putnika, Kat se prisetila kako nije imala pojma ko je UFC prvak Konor Mekgregor.

 

 

Morala je da nazove supruga da ga pita ko je on, a kad ga je upoznala, nije joj se preterano dopao jer se nije obraćao nikome iz posade, pa mu je dala 7 od 10 bodova.

 

Komentari (0)
Loading