Hajdi Klum pozirala polugola: Tvrde da je ovo njeno najizazovnije i najprovokativnije izdanje

Vesti 06.01.2023 22:22 0

Nemačka manekenka Hajdi Klum razbuktala je maštu javnosti s obzirom da je na najnovijoj fotografiji pozirala polugola. Bila je obučena u čudnu haljinu koja je pokrivala samo polovinu njenog tela.

Hajdi Klum pozirala polugola: Tvrde da je ovo njeno najizazovnije i najprovokativnije izdanje

Shutterstock

Hajdi Klum je za najavu nove sezone šoua „Sledeći top model Nemačke” pozirala u prilično izazovnoj odeći, odevena samo u haljinu koja je više ličila na šal i jedva je pokrivala njeno telo.

Nemačka manekenka je na Instagramu podelila svoje uzbuđenje povodom početka nove sezone pomenutog takmičarskog programa prilično provokativnom fotografijom. „Tako sam uzbuđena – konačno počinje ponovo! Nemački top model 2023 – od 16. februara svakog četvrtka u 20.15 na ProSiebenu“, napisala je ona u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


Haljina koju je nosila neke je podsetila na šal jer je uspela da pokrije samo njene grudi, a polovina tela joj je bila potpuno otkrivena. Zbog prilično jedinstvenog i nepraktičnog dizajna, ispod nije nosila donji veš, a pokušavala je da jednom rukom drži delove tkanine na mestu. Nekadašnja zvezda emisije "Project Runway" je voditeljka, glavni sudija i izvršni producent takmičenja"Germany’s Next Top Model", koje se emituje od 2006. godine.
Komentari (0)
Loading