Strmoglavi pad manekenke: Bila je neviđena RIBA, a danas kopa po KONTEJNERU, ostala je BEZ ZUBA i tušira se JEDNOM GODIŠNJE

Vesti 06.03.2022 19:35 1

Bivša manekenka Loni Vilson koja je postala beskućnica često izazove interesovanje javnosti nakon što se njene fotografije pojave u medijima

Strmoglavi pad manekenke: Bila je neviđena RIBA, a danas kopa po KONTEJNERU, ostala je BEZ ZUBA i tušira se JEDNOM GODIŠNJE

Profimedia

Nažalost, od plavokose lepotice za kojom su uzdisali širom sveta na mnogobrojnim naslovnim stranama magazina, Loni Vilison je postala neprepoznatljiva beskućnica koja preživljava na ulicama Los Anđelesa.

Loni je od milionerke pala na prosjački štap, a već godinama je i zavisnik od droge.

Američki paparaci nedavno su ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu lepoticu koja kopa po smeću. Nakon što su neke od fotografija prošle godine dospele u javnost, nekolicina njenih bivših prijatelja pokrenula je akciju da se makne s ulice, no u tome nisu uspeli. Loni se navodno samo istuširala i najela u hotelu i ponovo se vratila prosjačenju na ulicama Los Anđelesa.

 

 

Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je niko neće silovati na ulici.

Stvarno je tužno videti šta se dogodilo s lepoticom koja je krasila naslovnice časopisa, a za to nije sama kriva.

Loni je, naime bila supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona.

Naime, traumu zbog veze s Džeksonom, inače zavisnikom, koji je počeo da se drogira još za vreme snimanja "Čuvara plaže" nikada nije lečila kod psihijatra, već se odala porocima.

Dok su bili u vezi, Džeremi je tukao Loni, zbog čega je u njihov dom nekoliko puto pozvana policija. Jedan put joj je slomio rebra, povredio vrat i izgrebao joj lice i telo.

Ona se međutim toliko plašila da je odbila da ga prijavi policiji, već su to morali da urade komšije. Ipak, kada su prekinuli, rekla je da su joj bila potrebna dvs meseca da se oporavi.

"Morala sam da dam otkaz, nisam više mogla da se bavim modelingom. Nisam izlazila s prijateljima", rekla je Loni.

Prijavila ga je tek nakon što su ga izbacili iz kuće Velikog brata u kojem je učestvovala, kada je na televiziji pokazala grudi manekenke Kloi Gudmen.

Ali, i dalje je bila bez posla, nije imala nikakve prihode. Izgubila je stan i više nije mogla da plaća automobil. Pala je u tešku depresiju, završila na ulici i počela da se drogira. Više se ne javlja poznanicima i prijateljima koji joj žele pomoći, te samo preživljava kao zavisnica na ulicama Los Anđelesa.

 

Komentari (1)
Loading
sara
01.11.2021 10:16

Bože, tužno!!!.