Došla je NIODKUDA: Nikol Kidman iznenadila sve tokom AUKCIJE, a onda je ovaj predmet kupila za NEVEROVATNO veliki iznos

K.Ć. Vesti 29.11.2022 11:21 0

Nikol Kidman iznenadila je ne samo publiku, već i glumačku ekipu mjuzikla „The Music Man” tokom jednog od nedavnih nastupa na Brodveju

Došla je NIODKUDA: Nikol Kidman iznenadila sve tokom AUKCIJE, a onda je ovaj predmet kupila za NEVEROVATNO veliki iznos

Tanjug/Ap

Poznata po "Malim malim lažima", glumica je odlučila da plati 100.000 za šešir. Ovaj iznos biće doniran u dobrotvorne svrhe.

Pojava glumice nakon nastupa iznenadila je ne samo publiku okupljenu u pozorištu, već i samog Hjua Džekmana. Ono što je uradila naišlo je na ovacije.

Nakon predstave u Vinter Garden Theatre na Brodveju, održana je dobrotvorna aukcija za dobrotvornu organizaciju Broadvai Cares/Ekuiti Fights Aids koja prikuplja sredstva za borbu protiv side u SAD. Predmet ove aukcije bio je šešir koji je Hju Džekman nosio na sceni.

Izlicitirani iznos bio je 19.000 dolara kada je glas Nikol Kidman odjeknuo iz publike, podigavši ga na 100.000. Pojava glumice izazvala je talas uzvika iznenađenja i radosti.

Glumica je došla na scenu da zagrli iznenađenog Džekmana.

"Volim te. Volim Brodvej. I volim ono što rade, Broadvai Cares, ali takođe želim da kažem da je ova predstava neverovatna", rekla je u mikrofon.

Razvod je bio dobar za njih. Kidman je skakala od sreće

Kidman se vratila na svoje mesto sa šeširom. "Poznajem Nik skoro 30 godina. Radio sam sa njom. Mogu da kažem da me to ne čudi. Ona je jedna od najvelikodušnijih duša koje poznajem", rekao je Hju Džekman sa bine.

Glumac, koji već dugi niz godina glumi ne samo u bioskopskim blokbasterima, već i u mjuziklima, podelio je snimak tog trenutka na društvenim mrežama:

Nikol Kidman i Hju Džekman radili su zajedno na animiranom filmu „The Stomp of Little Feet” 2006. godine i na filmu „Australija”, koji je premijerno prikazan dve godine kasnije.

Mjuzikl „The Music Man“ (nastao 1957. godine) danas je jedna od najpopularnijih emisija na Brodveju. Šou sa Džekmanom u glavnoj ulozi zarađuje oko 2-3 miliona dolara nedeljno, a njegovo zatvaranje je zakazano za januar 2023. godine.

Komentari (0)
Loading