Popularna kreatorka objavila RETKU porodičnu fotografiju: Za nju se priča da NE STARI, a malo ko zna da ima i DVE ĆERKE

Vesti 26.11.2022 18:55 0

Jedna od najuspešnijih dizajnerki na svetu, Vera Vang, objavila je retku fotografiju sa ćerkama.

Vera

Printscreen/ Instagram

Modna dizajnerka Vera Vang ima 73 godine, ali svi koji je poznaju kažu da je prestala da stari s 23 godine. Kaže da je mladolikost rezultat dobrih gena, ali i uravnotežene ishrane i redovnog vežbanja. Vera ne krije da svaki dan šeta i pije puno vode, a večeru zamenjuje s čašom votke.

Ipak, ono što intrigira ceo svet svet je činjenica da Vera ima dve odrasle ćerke koje su javnosti gotovo potpuno nepoznate. Na Dan zahvalnosti objavila je fotografiju sa svojim naslednicama, a one izgledaju gotovo kao da su starije od svoje mame.

Budući da se o njima jako malo zna, a sa svojom slavnom majkom gotovo nikad nisu fotografisane, javnost je zaključila da ih Vera skriva. Ali, istina je drugačija. Vera Vang radila je u modnom časopisu Vog i bila je jedna od glavnih osoba: "Mislila sam da ću uvek biti jedna od onih fanatika koji žive, jedu i dišu modu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

A onda je usledio preokret. U četrdesetoj godini života Vera je odlučila da napravi promenu u svom životu. Udaje se za Artura Bekera, pokreće sopstveni dizajn u kojem radi samo venčanice, a onda u 41. godini usvaja ćerku Sesiluju, a zatim i Džozefin Beker.

Devojke su odrasle uz poznatu majku, ali nikada nisu imale želju da rade isti posao ili da budu pred svetlima reflektora. Iako su duboko cenile trud i rad svoje majke, devojke su krenule drugim putem. Obe su završile prestižne fakultete i danas imaju 32 i 29 godina, žive samostalno i vrlo povučeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

Odlučile su da se ne eksponiraju kao ćerke Vere Vang i iako gotovo nikad ne izlaze s njom na crveni tepih, dobro su poznate užem krugu prijatelja modne dizajnerke. Sama Vera je oduvek isticala kako su joj ćerke glavna modna inspiracija.

- Moda zahteva sveže ideje, uvek smo u trci za inovativnim idejama, a moje ćerke su moja glavna inspiracija - rekla je jednom prilikom dizajnerka.

Iako mnogi veruju da Vera skriva svoje ćeke, istina je da dizajnerka najveći ponos i sreću oseća kada pomisli na njih, a na Instagramu često deli njihove zajedničke fotografije.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading