Kažu da je ovo najlepša LJUBAVNA priča HOLIVUDA: Glumac koga su zbog ULOGA prozvali LUDAKOM veran je svojoj ženi 59 godina

Vesti 25.11.2022 22:25 0

Možete odmah da počnete da istražujete, ali gotovo je nemoguće da ćete pronaće impresivniju ljubavnu priču u Holivudu ode one koju imaju glumac Kristofer Voken i njegova supruga Džordžiana

Kažu da je ovo najlepša LJUBAVNA priča HOLIVUDA: Glumac koga su zbog ULOGA prozvali LUDAKOM veran je svojoj ženi 59 godina

Shutterstock

Naime, u moru razvoda, brzih afera i seksualnih skandala retko se može naći holivudska priča o paru koji je zajedno čak 59 godina! A to je upravo slučaj sa bračnim parom Voken. Kristofer se u Džordžianu zaljubio na prvi pogled i od tog trenutka nikada više nije pogledao nijednu drugu.


ljubavna priča ovog neverovatno dugovečnog para počela je daleke 1963. godine kada su se upoznali u pozorištu na predstavi na kojoj su oboje radili. Sarađivali su na legendarnom mjuziklu "West Side Story", a na setu su se toliko zbližili da su već nakon nedelju dana poznanstva znali da su stvoreni jedno za drugo.
Kako je Džordžiana rekla, odmah je znala da je Kristofer "taj" i da se to nikada neće promeniti. Par je počeo da živi zajedno, ali kako se nisu odmah venčali bili su na meti zlih jezika koji su ih klevetali. Nisu se obazirali i čekali su čak 6 godina da se venčaju.
Kažu da je ovo najlepša LJUBAVNA priča HOLIVUDA: Glumac koga su zbog ULOGA prozvali LUDAKOM veran je svojoj ženi 59 godina

Shutterstock

 

"Kada sam ga upoznala znala sam da je to muškarac s blistavom budućnošću. Bio je odličan i znala sam da će postati samo bolji. Nikad nisam upoznala nikoga takvog", rekla je tada Džordžiana.

Nakon što su se venčali ona je odlučila da napustiti svet glume i rešila je da pronađe posao koji joj je omogućio redovnu platu, kako njen suprugu ne bi morao da brine o finansijama i u potpunosti se posveti glumi.

Kasnije se opet vratila svetu filma i televizije te je čak dobila i nagradu Emi za kasting serije "The Soprano" koju je ona sastavila.

Istovremeno, uz podršku supruge, Kristofer je u svojoj karijeri snimio više od 100 filmova, a dobio je i Oskara za najbolju sporednu ulogu u "Lovcu na jelene". Glumac je rekao kako obožava da glumi, ali i da mu je glavni pokretač odabira uloga uvek želja da impresionira svoju Džordžianu.

"Zbog uloga koje mi nude, ljudi me smatraju ludakom i psihopatom, a ja sam dobroćudan momak koji plaća račune na vreme, bavi se baštovanstvom i trebi buve iz krzna svojih mačaka. Kad bi snimali film o mom životu, taj bi film bio zabavan kao posmatranje boje na zidu koja se suši", ispričao je.

Inače, par je javno rekao kako je njihov privatan život vrlo jednostavan. Oboje učestvuju u kućnim poslovima. Džordžiana pazi na troškove i plaća račune, a Kristofer je pak vrstan kuvar koji voli da eksperimentiše s jelima koja sprema svojoj supruzi. Par je odučio da nema decu kako bi se u potpunosti posvetili razvoju svojih karijera, a imaju i desetak mačaka.

Jednom prilikom je izjavio da decu smatra prevelikom gnjavažom i da to jednostavno nije za njega.

"Moj život je poprilično konzervativan. Oženjen sam 50 godina. Nemam neke posebne hobije ni decu, pa biste mogli da pomislite da mi je dosadno, ali nije. Obožavam samoću sa svojom suprugom", rekao je nedavno u jednom intervjuu veliki glumac.

Trenutno ovaj skladan par živi u Konektikatu, a imaju i stan u Njujorku.

Komentari (0)
Loading