Kejti Peri se našla na vrhu SVETSKE SCENE, ali ubrzo se sve promenilo, a sada bi sve dala da joj opet bude DOBRO

Vesti 26.10.2021 08:01 0

Svoj 37. rođendan proslavila je pop ikona Kejti Peri. Ona se smatra jednom od najpopularnijih pevačica sa prodatih čak 100 miliona singlova

Kejti Peri se našla na vrhu SVETSKE SCENE, ali ubrzo se sve promenilo, a sada bi sve dala da joj opet bude DOBRO

Tanjug/Ap

Početkom 2010. godine je postigla izuzetnu popularnost, ali je samo par godina kasnije, tačnije 2016. godine sve pošlo nizvodno.

U njenom prvom albumu 2001. godine potpisan njenim pravim imenom, Katy Hudson. Tu je dominirala hrišćanska muzika, ali je to bio njen promašaj i loš početak karijere.

Nakon prvog neuspeha, Kejti pronalazi put do druge vrste muzike, promenila je i umetničko ime i od tada je poznata celom svetu kao Kejti Peri.

Godine 2008. ona izbacuje prvu pop singl pesmu Ur So Gay, a posle toga je usledio i studijski album One Of The Boys.

Prvi singl sa tog albuma se i dan danas sluša i pušta po klubovima, pesma pod nazivom I Kissed a Girl je međunarodni hit i doneo joj je veliku slavu. Kejti je sa tom pesmom bila na 19om mestu na svetskoj top listi. 

 

 

Nakon njenog četvrtog studijskog albuma „Prysm“ kreće njen karijerni pad. Album „Witness“ i „Smile“ nisu uspeli da održe prethodne komercijalne uspehe njenih albuma. Kejti je nedavno u razgovoru za američke medije izjavila da je zbog toga bila jako depresivna, ali da trenutno uživa u ljubavi i porodičnom životu koji ima sa glumcem Orlandom Blumom.

- Mislim da više ne moram nikome da se dokazujem, kada je reč o mojoj muzici - izjavila je Kejti nedavno.

Komentari (0)
Loading