Kako se hrane NAJPOZNATIJE sestre na svetu? Ovih SEDAM pravila kuvari KARDAŠIJANA moraju striktno da poštuju

Vesti 05.11.2022 20:13 0

Kardašijanke su poznate po svom raskošnom načinu života, pa ne treba da čudi to što su angažovale tim ličnih kuvara koji u kontinuitetu vodi računa o njihovoj ishrani

Kako se hrane NAJPOZNATIJE sestre na svetu? Ovih SEDAM pravila kuvari KARDAŠIJANA moraju striktno da poštuju

Profimedia

Ovo su stroga pravila koja kuvari treba da slede:

1. Porodica zahteva čisto i zdravo kuvanje.


Nema sumnje da klan Kardašijan-Džener sledi strogu dijetu. U intervjuu za HollywoodLife, 2019. godine, kuvarica Sara Motamedi je otkrila ako izgleda kada radite za čuvenu porodicu. Motamedi je počela da radi sa poznatom porodicom nakon što su Kim i Kajli dobili bebe 2018. godine i ona je upoznala njihove jedinstvene ukuse. „Oni nisu izbirljivi u jelu. Neka deca su izbirljiva sa možda ribom ili piletinom, ali u principu jedu sve. Svi jedu skoro sve", rekla je ona. „Ništa zaista nije zabranjeno, osim ako nisu alergični na to. Ali vole čisto, zdravo kuvanje. Svi jedu sve dok god je čisto, organsko. Svi vole organsku hranu.“

2. Moraju da kuvaju za goste.

Ne samo da njihovi kuvari moraju da kuvaju za porodicu, već moraju da kuvaju i za njihove goste. Srećom, njihove kuhinje su dobro opremljene. U ekskluzivnom intervjuu za časopis People, dizajner enterijera Kajli Džener, Martin Lorens Bulard, objasnio je razloge za veliku kuhinju. „Ona često organizuju večere. Kada si toliko poznat, teško je izaći napolje opušteno, tako da se uglavnom zabavljaju kod kuće. Tako da smo Napravili smo zabavnu trpezariju za nju, a onda je veoma važna bila porodična soba koja se spaja sa kuhinjom“, objasnio je Bulard. U porodičnoj sobi ležali su „veliki stolovi za kafu po meri sa posudama za led u sredini“ za šampanjac i predjela. Veoma im je važno da kuvar ugodi svima.

Kako se hrane NAJPOZNATIJE sestre na svetu? Ovih SEDAM pravila kuvari KARDAŠIJANA moraju striktno da poštuju

Profimedia

 

3. Kuća Kajli Džener je zatvorena za orašaste plodove.

U ekskluzivnom intervjuu za Harper's BAZZAAR 2020. godine, Kajli Džener je otkrila da je njeno dete Stormi alergično na kikiriki.


„Mi smo domaćinstvo bez kikirikija jer je Stormi alergična. U stvari, svi orašasti plodovi otpadaju, ne samo kikiriki“, pojasnila je Džener u intervjuu. To znači da svaki kuvar koji dođe da kuva za njih mora da bude svestan alergija i da sledi stroge smernice.

4. Moraju da imaju ogromno iskustvo

Ne samo da ne može svako da radi za porodicu, već je neophodno zaista ogromno iskustvo u ovom poslu. Tipičan primer je Kristianne Ui, poznata kao kuvar K. Sudeći prema Irish Times-u među poznatim ljudima koji su je angažovali su bili Šarliz Teron, Džejms Kameron, Rajan Sikrest, Šon Kombs i Čarli Šin.

5. Neophodno je da stalno ima dosta voća i povrća.

U prethodno pomenutom intervjuu, Džener je otkrila da voli da drži unapred narezane jabuke spremne pored svog kreveta kako bi pomogla da obuzda svoju ponoćnu žudnju. „Izbegavam da jedem kasno u noć jer se zaključam u spavaću sobu i uključim TV, osećam se veoma udobno i prethodno narežem jabuku pored kreveta“, rekla je Džener. Takođe je otkrila da voli da započne dan svojim sokom od celera: „Imam celu fioku u frižideru samo sirovog celera. Da bi ispunili sve njene zahteve, kuvari moraju da se opskrbe voćem i povrćem.

6. Ne terajte ih da se debljaju!

Kuvanje za celu porodicu znači da hrana mora biti na nivou za svakog člana. U snimku otkrivenom u Keeping Up With The Kardashians u junu, Kim Kardašijan je bila ogorčena što je kuvarica K uvrstila njene ukusne kolačiće iako je izričito rekla da to ne čini.

Kako se hrane NAJPOZNATIJE sestre na svetu? Ovih SEDAM pravila kuvari KARDAŠIJANA moraju striktno da poštuju

Printscreen/Instagram

 

„Zar nisam rekla ne ovim kolačićima? Moraju da ih odnesu, ugojila sam se 15 kilograma, ovo je šala“, rekla je Kim u klipu. Kim se naknadno izvinila zbog ispada, ali je i objasnila da su kolači izvrsni,a li da ona nema samokontrolu.

7. Moraju da nauče decu da probaju nove stvari

Iako je Sara rekla da deca nisu izbirljiva, nekada ih je veoma teško ubediti da isprobaju nove stvari.

Jednom im je napravila pirinač sa višnjama i začudila se kada im je to postalo omiljeno jelo. To niko nije očekivao.
 

Komentari (0)
Loading