Misterija SALATE zbog koje je EKSPLODIRAO internet: Recept je podelila POZNATA GLUMICA, i ima veze sa njenim LJUBAVNIM životom

Vesti 21.10.2022 10:02 0

Naizgled potpuno uobičajena stvar kao što je deljenje recepta za salatu na društvenim mrežama, u sličaju Olivije Vajld,, koju javnost uglavnom pamti kao čuvenu Trinaesticu iz popularne serije "Haus", poprima ozbiljne razmere skandala

Misterija SALATE zbog koje je EKSPLODIRAO internet:  Recept je podelila POZNATA GLUMICA, i ima veze sa njenim LJUBAVNIM životom

Profimedia

Naime, Olivija je podelila recept koji je preuzet iz romana o razvodu Nore Efron iz 1983. "Heartburn" koji se bazira na autorkinom razvodu od novinara časopisa Washington Post Karla Bernštajna.

Možda ovaj podatak ne bi toliko ni zaintrigirao javnost, da Olivija nije u centru skandala, koji uključuje bivšeg muža Džejsona Sudejksa, sadašnjeg dečka Harija Stajlsa i dadilju.

Naime, dadilja koja je ostala anonimna - brinula se o dvoje dece Olivije i Džejsona, 8-godišnjeg Otisa i šestogodišnju Dejzi, tri godine i zahvaljujući njoj su procureli navodni tekstualni razgovori između nje i bivšeg para. U intervjuu, dadilja je tvrdila da je Olivija „napustila“ svoju porodicu da bi progonila svog sadašnjeg dečka, Harija Stajlsa, i više puta je tvrdila da je Olivijina potera za Harijem počela dok su ona i Džejson još uvek bili zajedno.

Dadilja je takođe ispričala da je jednom prilikom Sudejks legao ispred Olivijinog automobila kako bi je sprečio da ode da se vidi sa Stajlsom i odnese mu "svoj poseban dresing za salatu".

Nekadšnji par je ovo negirao, ali je Olivija ipak rešila da podeli recept sa svojim pratiocima.

Recept za dresing Olivije Vajld

– Pomešajte dve kašike senfa s dvema kašikama dobrog crvenog vinskog sirćeta. Neprestano mutite viljuškom, pa postepeno dodajte šest kašika maslinovog ulja, dok ne dobijete vinegret koji je gust i kremast. Tako ćetenapraviti vrlo jak vinegret, savršen za selene salate kao što su rukola, potočarka i endivija – objavila je glumica.

Komentari (0)
Loading