ONA je prekopirana MAJKA: Selma Hajek konačno pokazala ko je njena NASLEDNICA

Vesti 20.10.2021 08:53 2

Iako skoro sve živo kači po društvenim mrežama, prelepa Meksikanka je tek nedavno otkrila kako izgleda njen "skriveni dragulj"

Selma Hajek

Shutterstock

Holivudska diva, Selma Hajek konačno je otkrila još jedan detalj iz njenog privatnog života - mladu naslednicu Valentinu.

Iako je glumica ranije pokušavala da začika javnost i da otkrije po neki detalj o ćerkici, uvek se trudila da je pak nekako sakrije i drži podalje od očiju javnosti.

Kako je i sama jendom prilikom rekal, želi da poštedi ćerku reflektora i pritiska javnosti. Međutim, nešto se desilo i Selma je rešila da otkrije ko je njena misteriozna "dvojnica", pa je na premijeru Marvelovog najnovijeg filma "Eternals" došla sa ćerkicom Valentinom koja je praktično njena kopija.

Devojčica ima 14 godina, a najnovije fotografije dokaz su da je egzotičnu lepotu nasledila od svoje majke, a kako prenosi strani mediji, Valentina obožava modu i često, zajedno sa šik mamom, posećuje modne revije i druge događaje.

 

Glumica je ćerku dobila sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom, sa kojim je u braku od 2009. godine, a za medije često ističe da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega.

Komentari (2)
Loading
Ја
20.10.2021 10:20

Али уопште.Ни налик.

Kсенија
21.10.2021 17:18

Жена се зове Салма, а девојчица је “пљунути” отац,