Zbog OVE ishrane Penelope Kruz izgleda i dalje kao DEVOJČICA: Protivnica je BOTOKSA a tvrde da je ovo njen ELIKSIR mladosti!

Vesti 15.11.2022 08:00 0

Ona i dalje ostavlja sve bez daha svojom pojavom

Zbog OVE ishrane Penelope Kruz izgleda i dalje kao DEVOJČICA: Protivnica je BOTOKSA a tvrde da je ovo njen ELIKSIR mladosti!

Printscreen/Youtube

Svima je jasno i svi dobro vidimo da je Penelope Kruz definitivno izgleda dosta mlađe nego što zaista jeste. Važni za jednu najlepšu prirodnu glumicu s tim da svi znaju da nije pristalica botoksa.

Sa svojih 48 godina tvrdi da su bore pravi dar a ne prokletstvo i da je dosta genetika uticala na njen izgled ali i jelovnik kom se pridržava.

Njen pristup ishrani je jednostavan – fokusira se na hranu od koje se oseća dobro. To znači da određene namirnice ne smatra lošim, već manje zdravim.

Obožava mediteransku ishranu koja se zasniva na puno nemasnih proteina, celih žitarica, svežeg povrća i orašastih plodova. Kada može, u svojim receptima koristi dosta svežeg avokada i ekstra devičansko maslinovo ulje.

 

 

Penelope ima mnogo obaveza koje čine da je često u pokretu, međutim i u takvim situacijama trudi se da jede zdravo. Na njenom meniju, za doručak se često mogu naći jaja i slanina

RUČAK

Njen ručak je veoma lagan, a često se sastoji od salate s pečenom ribom i povrćem. Glumica je ranije često uživala u hamburgerima i pomfritu, ali je odlučila da to ostane iza nje.

Često konzumira rižu, kao i razne žitarice, a ukoliko nema vremena sa sobom uvek nosi humus i štapiće od povrća.

VEČERA

Za večeru obično jede sve što je sveže, ali se nekad desi da pojede i neko crveno meso. Na njenom menije se često mogu naći riba, jagnjetina i neki nemasni komadi crvenog mesa koji se poslužuju uz njeno omiljeno jelo od riže i graška.

Za užinu obično jede orašaste plodove poput badema ili kikirikija, a želju za slatkim zadovoljava svežim voćem umesto prerađenim energetskim pločicama.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading