Šeron Stoun pozirala u TOPLESU: Svi samo komentarišu njeno "zgužvano" telo (FOTO)

K.Ć. Vesti 25.07.2022 21:00 0

Šeron Stoun je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu pored bazena

Šeron Stoun pozirala u TOPLESU: Svi samo komentarišu njeno "zgužvano" telo (FOTO)

Foto: AP

64-godišnja glumica napisala je da je "graciozno nesavršena", ali 3,8 miliona ljudi koji su videli njen nalog bili su zapanjeni. "Teško je ceniti naša tela koja stare. Hvala vam što ste nam pokazali da smo lepi bez obzira na naše godine i šta je život učinio našim telima", napisala je jedna osoba.

Šezdesetčetvorogodišnja glumica, koju fanovi pamte kao junakinju erotskog trilera "Goli instinkt", odlučila je da na Instagram postavi fotografiju sa odmora. Fotografija Šeron Stoun koja nosi samo donji deo bikinija i peškir koji jedva pokriva grudi oduševila je obožavaoce koji joj nisu štedeli komplimente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

„Prvo, super ste, ali hvala vam puno. Zaista mi je bilo teško kada se moje telo promenilo, hvala što ste me podsetili da se svi menjamo sa godinama, čak i legendarna Šeron Stoun.

"Naše nesavršenosti nas čine lepima"

"Svi treba da volimo tela u kojima živimo, čak i kada je zgužvano i staro"

U intervjuu koji je dala časopisu Shape 2014. godine, Stoun je priznala da je u 40-im godinama imala problema sa prihvatanjem svog tela.

„Nije bilo lako. Bio je trenutak kada sam otišla u kupatilo sa flašom vina, zatvorila vrata i govorila sebi: „Ne idem dok ne budem mogla u potpunosti da prihvatim kako sada izgledam. Gledala sam u lice u ogledalu, gledala u svoje telo, i plakala sam".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Šeron Stoun je eliminisala alkohol iz svog živta i počela da jede na način koji je bio koristan za njeno telo. 

„Nekada sam volela vino, ali sada uopšte ne pijem. Mislim da je u jednom trenutku bolje da žene ne konzumiraju alkohol“.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading