Kada joj je bilo NAJTEŽE Radoš je bio njena najveća PODRŠKA: "Ja sam suprug žene koja je bila obolela od RAKA DOJKE"

Vesti 02.10.2021 21:00 0

Iako nije neko ko "voli" da priča o svojim porodičnim problemima u javnos, glumac je u dogovoru sa svojom suprugom rešio da javno progovori o njenoj borbi sa kancerom

Kada joj je bilo NAJTEŽE Radoš je bio njena najveća PODRŠKA: "Ja sam suprug žene koja je bila obolela od RAKA DOJKE"

Foto: Alo/Rajko Ristić

Jedan od naših omiljenih glumaca Radoš Bajić je, nedavno je na svom Instagramu objavio staru fotografiju svoje supruge i u opisu napisao kratku ali emotivnu poruku.

- Na današnji dan, 4.maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle tri godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...R - napisao je Bajić.

 

Iako je već poznato da je glumac Mileni bio najveća podrška dok je vodila bitku sa opakom bolešću, jednom prilikom Radoš je za medije rekao da želi da ohrabri sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake koje vode istu bitku!

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Komentari (0)
Loading