Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?

Vesti 09.07.2022 20:50 0

Za glumu u ovom filmu dobio je najprestižniju nagradu Oskar za najboljeg muškog glumca.

Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?

Printscreen/ Instagram

Velški glumac Entoni Hopkins proslavio se u ulogom Hanibala Lektora u filmu “Kad jaganjci utihnu”, a od tada ga nijedan glumac nije svrgnuo sa trona najbolje odglumljenog zlikovca svih vremena.

Za glumu u ovom filmu dobio je najprestižniju nagradu Oskar za najboljeg muškog glumca. Njegova partnerka iz filma Džodi Foster nagrađena je takođe Oskarom za najbolju žensku ulogu, a film je nastavio da ređa brojne nagrade.

Američki filmski institut proglasio je Lektora najvećim filmskim zlikovcem svih vremena. On je ulogu Lektora reprizirao 2001. godine u filmu “Hanibal”, a zatim i godinu dana kasnije u projetku “Crveni zmaj”.

Hopkins se tri puta ženio, prvi put 1968. Penelopom Barker. Međutim, brak je počeo da im se raspada nakon samo nekoliko meseci, jer je Entoni stavio karijeru ispred surpuge i počeo da se opija. Iako si dobili ćerku Ebigej, par se razveo, a nedavno je isplivalo u javnost da Entnoni sa ćerkom ne razgovara već 20 godina.

Drugi put se oženio slavnom glumcu Dženifer Lejton sa kojom se venčao 1973. godine. Njih dvoje su u braku ostali do 2002. godine. Nakon razovda, Hopkins je bio u depresiji, a utehu je našao u narednoj supruzi.

Već sledeće godine venčava se sa Stelom Ajrojavom za koju je izjavio da je nešto najbolje što mu se dogodilo u životu. Ona ga je izvukla iz depresije i par se i dalje nalazi u srećnom braku.

Svojevremeno Hopkins je objavio na Instagramu svoju sliku iz detinjstva koja je oduševila mnogobrojne fanove. Ko bi rekao da će ovaj mladi dečak postati najveći “zlikovac” u istoriji filmografije:

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading