Retko ko zna da je on sin Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

K.Ć. Vesti 08.12.2022 11:39 1

Milenko Zablaćanski je ostao zapamćen najviše po serijama "Porodično blago"i "Srećni ljudi". Danas bi legendarni glumac napunio 67 godina

Retko ko zna da je on sin Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

Printscreen/Youtube

Slavni glumac koji je obeležio serije domaće kinematografije tokom devedesetih godina, Milenko Zablaćanski koga smo obožavali u serijama "Porodično blago" i "Bolji život", tragično je nastradao 2008. godine tokom vraćanja sa zimovanja. Iza sebe ostavi je suprugu Snežanu, balerinu i koreografa, i dvojicu sinova starijeg Ivana i mlađeg Nikolu.

 

 

Očevim stopama krenuo je stariji sin, Ivan Zablaćanski koji je od roditelja nasledio nesumnjiv talenat za uloge koje su mu do sada poverene. Mali broj publike zapravo zna da je reč o sinu slavnog Milenka Zablaćanskog kada ga vidi na malim ekranima, a upravo mladog glumca Ivana Zablaćanskog gledamo u televizijskoj seriji "Kolo sreće", a odigrao je i bitnu ulogu u seriji "Ubice mog oca", "Klan", "Slučaj porodice Bošković" i brojne druge. Osim toga, on je već godinama u pozorištu gde je odigrao veliki broj predstava.

 

 

- Kada je Milenko poginuo, imao sam 18 godina i već želeo da upišem FDU. Tata i mama vodili su me često kao klinca u pozorište. Sećam se da sam voleo da sedim pored portirnice, u kolima iz "Briljantina". Eto, danas igram u toj predstavi... Verujem da sam od oca nasledio profesionalan odnos prema poslu. Nikad ne kasnim, uvek sam u "niskom startu" pred probu ili predstavu. Inače, tatu sam posebno voleo da gledam kao Džordžina u "Srećnim ljudima", na Terazijama u "Herojima"- rekao je Ivan Zablaćanski svojevremeno, a prenosi magazin.novosti.rs.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Arhangel
29.05.2022 13:46

Ivan Zablaćanski je najsimpatičniji momak među glumcima. Svako dobro mu želim. Pozdrav....?