Ne biste je prepoznali SIGURNO, fotografija je STARA 24 GODINE: Evo kako je Nataša Bekvalac izgledala PRE početka muzičke karijere

Vesti 28.05.2022 18:00 2

Koliko se Nata promenila?

Ne biste je prepoznali SIGURNO, fotografija je STARA 24 GODINE: Evo kako je Nataša Bekvalac izgledala PRE početka muzičke karijere

Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac godinama unazad osvaja sjajnim i jedinstvenim izgledom, pesmama, ali, pre svega, vedrim karakterom.

Lepa Nata je svoju profesionalnu karijeru započela kad je imala 21 godinu. Tada je objavila svoj prvi album. Međutim, izgleda da je medijima bila simpatična i pre sticanja slave.

Pevačica je sa samo 17 godina osvanula na naslovnoj strani jednog magazina za koju se fotografisala 1998. godine. Na naslovnici Nataša pozira u kupaćem kostimu. Žuti kupaći kostim sa nekoliko belih rada i bela prozirna marama oko kukova dodatno su istakli njen mladalački izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CD FANATIK (@cd_fanatik)

 

I ona sama je svojevremeno objavila tu fotografiju na svom Instagram storiju, napisavši da na toj slici ima "17 godinica".

Ta fotografija ujedno je pravi vremeplov jer pokazuje koliko se Nataša promenila do danas. Nema nekih specijalnih razlika jer su i tada i sada tu njeni zaštitni znakovi: plava kosa, ali i prepoznatljiv osmeh.

Od tada jeste prošlo 24 godine i Nata se jeste promenila kao i svi mi što se menjamo vremenom, ali već tada je bilo jasno da će biti prava lepotica.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)
Loading
Milica
28.05.2022 20:17

Ovo skoro da nije ista osoba, ili je radila nešto sa licem ili je krajnje ružno i nezgodno pozirala - u šta baš i ne verujem... Bože kakva transformacija!!!

Lola
29.05.2022 22:33

Ovde je ocigledno radio estetski hirurg.I onda kao ona je barbika prirodna lepotica??A devojcice dobiju komplekse jer se uporedjuju ? U stvari treba da budu zadovoljne jer su lepe i bez plasticara.