Supruga Milana Kalinića ušla je u petu deceniju i u bikiniju izgleda kao boginja: “Moja Sandra je najzgodnija Beograđanka”

Vesti 19.09.2021 16:45 0

Letos je Milan Kalinić otputovao sa porodicom u Zanzibar, odakle se oglasio fotografijom na koju su odreagovali njegovi pratioci

Supruga Milana Kalinića ušla je u petu deceniju i u bikiniju izgleda kao boginja: “Moja Sandra je najzgodnija Beograđanka”

Alo! Vladimir Marković

Supruga našeg glumca i voditelja je prava "bomba".

Iako je ušla u petu deceniji, glumčeva suprufa izgleda fantastično.

Milan Kalinić letos otputovao sa porodicom na letovanje i to na Zanzibar odakle se oglasio fotkom kojom je oduševio sve svoje pratioce.

Popularni glumac je, naime, objavio sliku sa prezgodnom suprugom Sandrom.

Par je bio na plaži gde je odlučio da se fotografiše, a Sandra je u malenom belom bikiniju "zaskočila" Milana i okrenula leđa kameri. 

Najveću pažnju privukla je definitvno ova fotka sa ženom.

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - rekao je Milan ponosno u jednom intervjuu za Blic.

Komentari (0)
Loading