BRAVO! Konstrakta završila u TOP 5 na Evroviziji, evo na kom se mestu nalazi

Vesti 15.05.2022 01:06 0

Bravo!

BRAVO! Konstrakta završila u TOP 5 na Evroviziji, evo na kom se mestu nalazi

Printscreen/Youtube

Večeras je održano finale u Evroviziji, navećem muzičkom takmičenju Evrope. Srpska predstavnica Ana Đuroć Konstrakta nastupila je pod rednim brojem 24. 

Naša predstavnica, Konstrakta zauzela je 5. mesto, sa ukupno 312 poena, što je ogroman uspeh za nju i njen tim i Srbiju. 

Njen polufinalni nastup je bio jedan od najboljih, ako je verovati publici. Bilo je i malo tenzije tokom čitanja glasova i ko je prošao finale jer je Srbija poslednja prozvana. 

a polufinalnoj večeri je publika zajedno sa Konstraktom tapšala. Konstraktin nastup sa polufinalne večeri je na Jutjubu u trendingu bio broj 1. Sada je desilo isto, a možda je još i glasnije.

Konstraktin nastup je ponovo ostavio Evropu bez teksta i time ispunila sva očekivanja. Još jedna kompozicija je ostala, a kada budemo poslušali poslednjeg predstavnika, linije za glasanje će biti otvorene.

Ranije je, pred samo finale, Konstrakta dobila veliku nagradu i to za najbolji performans. Naime, njena pesma "In corpore sano" ocenjena je kao pravo umetničko delo, čiji je svaki detalj performansa priča priču.

Voditelj programa upitao je Konstraktu, odakle joj inspiracija. 

- To je duga priča, zahvalna sam da je moj nastup prepoznat na ovaj način - poručila je naša umetnica.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading