Snimila je nekoliko PESAMA i nestala iz SRBIJE: Svi su joj predviđali MUZIČKU karijeru, a sada je zaštitno lice Rijaninog BRENDA!

Vesti 30.04.2022 12:55 0

Novosađanka Marija Žeželj bila je omiljena jutjuberka mladih pre samo nekoliko godina

Rijana

Printscreen/ Instagram

Snimila je i nekoliko spotova visoke produkcije i ponudila nešto sasvim novo na našem tržištu.

Iako su joj mnogi predviđali blistavu muzičku karijeru Marija je rešila da se otisne u Ameriku i zablista na modnim pistama. 

Sada sarađuje sa prestižnim brendovima, poput Dolče i Gabane, Armanija.

Osim toga, snimila je brojne modne i beauty kampanje, a ovog proleća našla kao jedno od glavnih lica za čuveni Rijanin brend Fenty Beauty!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

U pitanju je serija fotografija za najnoviji bronzer + hajlajte koji daje sunčevu svežinu licu, ali i onaj prirodni izgled.

Kada je otšla nije ni pretpostavila da će tako brzo ostvariti velike saradnje. Kako joj se život totalno promenio, Amerika je postala njen dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

- Njujork je neverovatan grad. Prija mi njegova energija, iako nekada može biti stresan. Upoznala sam mnogo inspirativnih ljudi koji svaki put ulepšaju moj boravak. Koračanje kroz modnu industriju je veliko iskustvo za mene. Uživam u svakom izazovu u gradnji karijere modela. Kada vidite šta se dešava iza kulisa jedne industrije, vidite pravu sliku svoje profesije i dobijete motivaciju da ispunite svoje snove - ispričala je za magazin "Grazia".
Komentari (0)
Loading