SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

Vesti 28.04.2022 12:11 0

Hejli Biber, poznata manekenka i supruga Džastina Bibera, odlučila je da podeli priču o tome šta se događalo kada je doživela manji moždani udar prošlog meseca

SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

Profimedia

Manekenka je na You Tube kanalu podelila video pod naslovom „Pričam svoju priču“.  Hejli (25) želela je da podeli sa obožavaocima da bi volela da objavi informacije o tome kako se u datim trenucima osećala i šta se dešavalo sa njenim zdravljem.

- Imala sam zastrašujući incident 10. marta. Dan je bio potpuno normalan, imala sam normalnu konverziju i bili smo usred razgovora. Ođednom sam imala čudan osećaj kao da mi je prošao niz ruku i rame, sve do vrhova prstiju - započinje priču Hejli.

Kaže da su prsti počeli da joj trnu, a Džastin ju je pitao da li je dobro. Kada je pokušala da odgovori drugi put kada ju je pitao, nije mogla.

Džastin je zamolio nekoga da pozove hitnu.

- Definitivno najstrašniji trenutak u mom životu. Toliko mi je stvari prolazilo kroz glavu. Mogla sam da hodam potpuno dobro, u tom trenutku, bio je problem govora.

Sačekala je hitnu pomoć i njen govor je polako počeo da se vraća. Nakon testiranja, otkrili su da je pretrpela mali krvni ugrušak u mozgu. Oni su to kategorisali kao prolazni ishemijski napad, koji je ona opisala kao „mini moždani udar“.

Nakon što je napustila hitnu pomoć, otišla je na detaljnije testiranje. Ubrzo su otkrili da ima otvoreni foramen ovale, urađen joj je zahvat, a video završava rečima da se sada oseća dobro.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading