DA LI PREPOZNAJETE NAŠU SLAVNU GLUMICU? Gledate je u skoro svakoj DOMAĆOJ seriji, a sada je LEPŠA nego ikada pre

K.Ć. Vesti 17.04.2022 09:40 0

Popularna glumica oduvek je plenila pažnju prirodnim izgledom i šarmom

DA LI PREPOZNAJETE NAŠU SLAVNU GLUMICU? Gledate je u skoro svakoj DOMAĆOJ seriji, a sada je LEPŠA nego ikada pre

Printscreen/Instagram

Slavna glumica Dara Džokić, ostvarila se u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ulogama. Rođena je 20. decembra 1955.godine u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon čega je upisala Fakultet dramskih umetnosti. 

Nakon završenih studija, počela je njena pozorišna karijera. Prva pozorišna uloga bila je 1979.godine u predstavi „Savremenik”, u Ateljeu 212 gde i danas radi.  Od početka svoje karijere, plenila je prirodnim izgledom, a u prilog tome je i fotografija koju je postavila na Instagram iz 1985. godine, kada se slikala za svoju prvu naslovnu stranu, tada popularnog magazina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic)

 

Prva televizijska uloga bila joj je u drami „Edmond”, a nakon toga karijera počinje da joj ide uzlaznom putanjom, pa su počele da se nižu uloge u filmovima: "Dečko koji obećava", "Bele udovice", "Obećana zemlja", "Azra", "Knedle sa šljivama", "Promeni me" i mnogi drugi, a prva televizijska serija bila je "Otpisani".Naime, ona je bila u srećnom braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem, sve do njegove smrti, 2009. godine.

 Da su godine samo broj, pokazuju i novije fotografije, jer i dalje pleni svojim šarmom i veselim duhom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic)

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading