Italijanska glumica Monika Beluči je više puta izjavila da nije ljubitelj vežbanja i da obožava dobru hranu. Ipak, kada slučajno pretera s ukusnim jelima, uvodi plan ishrane. Na taj način se telo čisti od nakupljenih toksina, ubrzava se metabolizam i vraća se telesna građa.
Monikina ishrana je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Prvi dan
Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke
Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba
Večera: činija svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće.
Drugi dan
Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema
Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba
Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata.
Treći dan
Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp
Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira
Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem.

Shutterstock
Četvrti dan
Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira
Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine
Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće.
Peti dan
Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera
Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem
Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće
Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika.