Ovako Monika Beluči održava SAVRŠENU figuru:Njen jelovnik je bogat vitaminima, a idealan je i za one koji imaju manjak vremena

Izvor: M. Gavrilović Vesti 08.02.2022 10:27 0

Sedmodnevnim planom čisti organizam od toksina, ubrzava se metabolizam i vraća se telesna građa.

Ovako Monika Beluči održava SAVRŠENU figuru:Njen jelovnik je bogat vitaminima, a idealan je i za one koji imaju manjak vremena

Shutterstock

Italijanska glumica Monika Beluči je više puta izjavila da nije ljubitelj vežbanja i da obožava dobru hranu. Ipak, kada slučajno pretera s ukusnim jelima, uvodi plan ishrane. Na taj način se telo čisti od nakupljenih toksina, ubrzava se metabolizam i vraća se telesna građa.

Monikina ishrana je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

img

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

img

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

 

 

Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: činija svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće.

Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata.

Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem.

pasta

Shutterstock

 

Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće.

Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika.

Komentari (0)