Šokantne vesti stižu sa ŠPANSKOG DVORA: Princeza se RAZVODI od svog muža ZBOG PRELJUBE, uhvatila ga je sa LJUBAVNICOM

Vesti 01.02.2022 08:00 0

Nakon 25 godina braka, četvero djece i niza afera koje joj je ‘priuštio‘ supruga Inakija Urdangarina odlučila jednom zauvijek završtiti tu priču

Šokantne vesti stižu sa ŠPANSKOG DVORA: Princeza se RAZVODI od svog muža ZBOG PRELJUBE, uhvatila ga je sa LJUBAVNICOM

Profimedia

 

Španska kraljevska porodica još se nije oporavila od optužbi za korupciju usmerenih prema bivšem kralju Huanu Karlosu (84), a već ih je snašao novi skandal. Njegova mlađa ćerka, Kristina (56) rastaje se od supruga Inakija Urdangarina (54) posle 25 godina braka. Oglasila se nakon što je njen muž, s kojim ima sinove 22-godišnjeg Juana (22), Pabla (21), Migela (19) te ćerku Irenu (16), fotografiran kako se drži za ruke s drugom ženom, piše Vanity Fair.

- Zajedničkim dogovorom odlučili smo da prekinemo naš brak. Predanost našoj deci ostaje ista - kaže princeza. Kako to obično biva, zamolila je za razumevanje medije, očekujući "najveće poštovanje" privatnosti njene porodice.

No, od toga, čini se, neće biti ništa jer su aferu njenog muža bez imalo "respekta" otkrili upravo španski mediji: tabloid "Lecturas" optužio je Urdangarina za aferu, objavivši njegove fotografije s drugom na jugu Francuske. Upitan za komentar, preljubnik je lakonski odvratio: "Takve stvari se događaju."

Šokantne vesti stižu sa ŠPANSKOG DVORA: Princeza se RAZVODI od svog muža ZBOG PRELJUBE, uhvatila ga je sa LJUBAVNICOM

Profimedia

 

Reč je o atraktivnoj Španjolki Ainhoji Armentiji (43), računovodstvenoj analitičarki, u severnoj baskijskoj regiji gde je bivši rukometni šampion služio deo kazne (rad za javno dobro) zbog pronevere državnog novca, piše The Times. Ljubavnica je već ostavila svog supruga, odnosno "ona je u procesu odvajanja od muža", a isto je učinila i javno ponižena princeza.

Ono što je u priči o kraljevskom razvodu posebno zanimljivo je podrška koju je Kristina de Borbon dobila od zagovornika monarhije u domovini. Nije baš da su otvoreno rekli - neka, bolje vam je bez njega - ali nisu ni daleko od toga.

Na početku Inakijeve i Kristinine ljubavne priče, sve se činilo bajno. Samozatajna, konzervativno odgojena mlada žena zagledala se 1996. na Olimpijskim igrama u Atlanti, u jednog od najzgodnijih neženja u zemlji i najboljeg španjolskog rukometaša. Njihova je veza nakon samo godinu dana zabavljanja, što je prema merilu njene porodice vrlo kratko razdoblje, završila 1997. brakom. O tome se nije javno pričalo, ali nekima nikad nije "sela" činjenica da je taj visoki Baskijac oženio španjolsku princezu pokraj tolikih neoženjenih plemića (koji nisu Baskijci).

Komentari (0)
Loading