"On je jeo LJUDSKO MESO" Slavna GLUMICA priznala da je sa HOPKINSOM raskinula iz jednog potpuno BIZARNOG RAZLOGA!

T.Đ Vesti 25.01.2022 10:55 0

1991. godine Hopkins je glumio Hanibala Lektera u filmu “Kad jaganjci utihnu” (The Silence of the Lambs) reditelja Džonatana Damea

"On je jeo LJUDSKO MESO" Slavna GLUMICA priznala da je sa HOPKINSOM raskinula iz jednog potpuno BIZARNOG RAZLOGA!

Printscreen/Youtube

Marta Stjuart (80), poznata američka poslovna žena i tv lice, gostovala je u emisiji “The Ellen DeGeneres Show” i progovorila o svojoj vezi s glumcem Entonijem Hopkinsom koju je započela početkom devedesetih, nakon što se razvela od Endrjua Stjuarta.

Veza, kako je priznala u emisiji, je okončana tako što je Marta ostavila Hopkinsa zato što ga je neprestano gledala kao – Hanibala Lektera.

 

 

Naime, 1991. godine Hopkins je glumio Hanibala Lektera u filmu “Kad jaganjci utihnu” (The Silence of the Lambs) reditelja Džonatana Damea. Bio je to film godine, osvojio je pet nagrada Oskar, uključujući i Hopkinsovog Oskara za najboljeg glumca. Ali, Hopkinsova uloga Hanibala – kanibala i ubice, toliko je plašila Martu Stjuart da, kako je sama rekla, nije mogla ni da zamisli da primi slavnog glumca u svoju ogromnu kuću u Mejnu, piše Nacional.hr.

- Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta.

- Izlazila sam s Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula sa njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lektoru - ispričala je, a voditeljka je bila ubeđena da Marta ne govori istinu, ali je ona insistirala da je priča stvarna.

- Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Mejnu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni da zamislim da tamo odvedem Entonija Hopkinsa, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta.

- O, volela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htela sam da ga pozovem gore u Mejn, imam predivan dom u Mejnu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti neko pojede mozak dok sediš u svojoj divnoj kući u Mejnu? - upitala je i dodala da bi verovatno imala jako lep odnos s njim da je mogla da pređe preko njegove uloge Hanibala Lektora.

Komentari (0)
Loading