RASTURAČICA brakova, ŽENA koja igra igrice: Prelepu glumicu sada krive za razvod omiljenog holivudskog para!

Vesti 19.01.2022 12:11 1

Bivša supruga Džonija Depa (58), Amber Herd (35) navodno je razorila dugogodišnju vezu i brak Džejsona Mamoe (42) i Lise Bonet (54)

RASTURAČICA brakova, ŽENA koja igra igrice: Prelepu glumicu sada krive za razvod omiljenog holivudskog para!

Printscreen/Instagram

Momoa i Lisa su se  razišli nakon 17 godina, a pratioci na društvenim mrežama tvrde kako je braku upravo presudila Amber s kojom je snimao "Akvamen", prenose strani mediji.

RASTURAČICA brakova, ŽENA koja igra igrice: Prelepu glumicu sada krive za razvod omiljenog holivudskog para!

Printscreen/Instagram

 

Iako je par otkrio da je  kraju njihove romanse kumovala, između ostalog i  pandemija ,fanovi izgleda nemaju dilemu ― oni za sve krive Amber Herd (35). Naime, već neko vreme se spekuliše da su prelepa glumica i atraktivni glumac koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u "Igri prestola" prekoračili granicu prijateljstva u vreme kada su snimali snimali film "Akvamen".

Spekuliše se da je Amber sve vreme  flertovala sa Džejsonom i pred kamerama, tokom promotivne turneje. Navodno je Lisa Bonet sve vreme strepela i bila izuzetno ljubomorna, jer Amber ipak važi za rasturačicu brakova, još od perioda kada je ušla u strasnu vezu sa Džoni Depom. Poznati  glumac je zbog Amber tada ostavio Vanesu Paradi nakon 14 godina ljubavi. 

Kap koja je  izgleda prelila čašu je to što je Džejson stao na Amberinu stranu nakon jedne opaske Lisine ćerke Zoi Kravic. Mlada glumica je, u intervjuu koji je dala povodom saradnje sa Džonijem Depom rekla da je presrećna što će raditi sa njim. Ona je između ostalog naglasila da je  ne zanima bes Holivuda prema Depu nakon što ga je Amber Herd optužila za nasilje, jer kako je istakla, svako zaslužuje drugu šansu.

Amber je nakon toga "tvitovala" da je pročitala ovaj intervju i da je shvatila da su nam očajnički potrebni pravi heroji, ali javnost prema njoj uopšte nije bila blagonaklona. Kada uzmemo u obzir da je dokazano da je i ona bila nasilna prema Depu, postavlja se pitanje, zašto i dalje insistira na njihovoj rastavi.

"Ona to stalno radi da bi bila u centru pažnje", "Već je rasturila jedan holivudski brak, zašto ne bi još jedan", "Jeste li videli vi njene zajedničke intervjue sa Džejsonom? Jadna Lisa je sigurno ludela", "Amber je proračunata", "To je žena koja ne preza ni od čega kad se usremi na nešto"... neki su od komentara koji su preplavili društvenim mreže.

Amber Hrrd je inače u vezi sa Bjankom Buti, a poznati par je dobio i ćerku prošle godine.

Amber je u opisu fotografije koju je objavila i otkrila da je ćerku nazvala Una Pejdž Herd.

"Ona je početak ostatka mog života", napisala je u objavi i nije želala da otkriva više detalja.

Izvori bliski glumici otkrili su da joj je bebu rodila surogat majka.

Komentari (1)
Loading
Majat
20.01.2022 12:36

Ako je istina, ovi muškarci stvarno su za posmatranje. Lisa je bar 10 puta lepša od Amber i kudikamo normalnija osoba.